Cursus Animator in het Jeugdwerk

Hou jij van kinderen en jongeren? Ben jij speels, creatief, zorgzaam en immer enthousiast? Wil jij kinderen en jongeren met of zonder beperking helpen om de vakantieweek van hun dromen te beleven? En bovendien een zakcentje bij verdienen?  Dat kan! Word animator in het jeugdwerk, bijvoorbeeld bij Het Balanske.

Het traject bestaat uit drie delen: een theoretisch gedeelte (50u), een praktijkstage (50u) en een evaluatiemoment (4u). Het theoretisch gedeelte (de cursus dus) wordt georganiseerd door Het Balanske, in samenwerking met Jeugddienst Don Bosco. 

Vergis je niet, de cursus is allesbehalve saai: tijdens deze vormingsweek zullen onze instructoren je inwijden in de geheimen van het animatorschap. Al doende ontdekken we samen de essentiële vaardigheden van een animator: spelen maken en uitleggen, de leefwereld van kinderen, animeren, begeleiden, … Bereid je dus maar voor op een week vol knotsgekke avonturen, buikpijn van het lachen, zotte spelen en onvergetelijke momenten. Kortom: een SUPERweek!.

De kostprijs van de cursus is €195 (alles is inbegrepen: maaltijden, overnachting, verzekering, evaluatiemoment na de cursus). Na de cursus krijg je een bewijs van deelname waarmee je in veel gemeentes een deel van je geld kan terug krijgen. Is dit bedrag toch een probleem? Neem dan voor inschrijving contact op.

Update: cursus tijdens zomervakantie - week van 10 augustus

Door corona is de cursus tijdens de paasvakantie niet kunnen doorgaan. Maar geen nood: we hebben de cursus kunnen verplaatsen naar de week van 10 augustus.

De cursus start maandag 10 augustus 2020 om 9u30  en eindigt zaterdag 15 augustus 2020 om 14u.

Locatie van de cursus:
Goorheem
Winterstraat 63,
3201 Langdorp

Schrijf je vandaag nog in!