Ik steun mijn goede doel

Omdat we door corona heel wat centjes mislopen, heeft Het Balanske zich samen met een dertigtal vzw's geëngageerd om een nieuw, groot solidariteitsplatform op te richten. Onder 'Samen in actie' kunnen goede doelen zich registreren. Particulieren kunnen zo hun goede doel eruitpikken en steunen door te doneren, een actie in te richten of zich aan te sluiten bij een opgezette actie.

De campagne 'Ik steun mijn goede doel' loopt tot en met begin maart, wanneer we de Vrijwilligersweek vieren!

Steun ook jij jouw goede doel?

Je vindt de opgestarte warme acties door enkele initiatiefnemers - vrijwilligers van Het Balanske en sympathisanten - in dit overzicht.
Wij zijn bijzonder blij met deze acties!

Online veiling van fijne belevenissen

Tinne Geuens zoekt naar handelaars of particulieren die een belevenis willen schenken, en die wij kunnen veilen. Bv. een topkok aan huis, een tasting bij je thuis, een hemels wellnessmoment, een overnachting in een B&B of hotel, of een workshop aan een vereniging/groep… Uiteraard op te nemen door de hoogste bieder, wanneer corona door is!

Het bieden zou doorgaan heel februari! We zoeken 28 fijne belevenissen zodat wij in februari elke dag één belevenis kunnen veilen. De opbrengst gaat naar Het Balanske!

Ik steun mee!
Ben of ken jij iemand die wel zo'n fantastische belevenis zou kunnen schenken? Reageer dan snel of laat hem/haar deze actie zeker weten!
Interesse of vragen? Contacteer Tinne Geuens.

Benieuwd naar de belevenissen? Volg de veiling-pagina (groep) via Facebook. Zo blijf je op de hoogte en kan je in februari aan de veiling deelnemen!

Meer info over de actie op 'ik steun mijn goede doel'

Sponsor chauffeur Marc bij het uitwandelen van de GR129

Afgelopen zomer begon onze Kalebas-chauffeur Marc de GR129 – van Brugge naar Arlon - met in totaal 574 km af te stappen. Spijtig genoeg moest hij stoppen door de hittegolf. Hij wil deze prachtige wandeling/hiking verder afmaken en hopelijk met jullie hulp! In februari zal hij er hoogstwaarschijnlijk aan beginnen!

Er zijn nog 350km te gaan en deze wil hij afmaken t.v.v. Het Balanske’. Wat dacht je van €0,10 per km? Of heb je een ander bedrag in gedachte? Het speelt geen rol zolang het hem maar motiveert. Als hij boven de 350 euro uitkomt, wil hij nog een grotere uitdaging aangaan.

Ik steun mee! Stort jouw gewenste motivatie-bijdrage rechtstreeks op het rekeningnummer BE97734357187149 van Het Balanske, met als mededeling 'jouw naam + ik steun mijn goede doel GR129'.

Meer info over deze sportieve actie op 'ik steun mijn goede doel'.

Heerlijk geurende aromapotjes

Ymke van dagcentrum De Kalebas en haar mama Linda verkopen aromapotjes - 14 verschillende geurtjes.

1 potje (112 gram) kost 10 euro en is te bestellen bij Linda via mail. Geef bij bestelling jouw gewenste geur mee: bergamot, den, eucalyptus, jasmijn, lavendel, lemongrass, marjolein, oranjebloesem, rozemarijn, rozen, sandelhout, sering, vanille of ylang ylang.

Levering of afhaal is bespreekbaar via mail.

Ik steun mee! Betaling van 10 euro/potje mag rechtstreeks gebeuren via BE97734357187149 (rekeningnummer Het Balanske) met als mededeling 'naam + iksteunmijngoededoel aroma + aantal stuks wanneer het er meerdere zijn.

Meer info over deze actie - met meer info ove rde geuren - vind je op 'ik steun mijn goede doel'.

Verkoop mondmaskers en babyslabbetjes

Jeannine Vroonen verkoopt babyslabbetjes en mondmaskers aan 4 euro/stuk.

Je vindt ze in dit Facebook-album.

Opgelet bij de babyslabbetjes: hier zie je de stofjes, de slabbetjes zijn in de maak.

Opgelet bij de mondmaskers: er zijn volwassen- tiener- en kindermodellen.

Er zijn ook geschenkpakketjes van 2 slabben, 1speentouw en bijtring, aan 10 euro/pakketje.

Doe jouw bestelling bij Jeannine via mail en geef mee welke kleur of motiefje je wenst.
Afhaal op Het Balanske, geef wel een seintje wanneer je zou langskomen.

Ik steun mee! Stort jouw bijdrage rechtstreeks op het rekeningnummer BE97734357187149 van Het Balanske, met als mededeling 'jouw naam + ik steun mijn goede doel + aantal 'slabbetjes/mondmaskers of geschenkpakket'.

Meer info over deze actie op 'ik steun mijn goede doel'.

Verkoop cadeaupakketjes

Ilona Panis verkoopt via haar cadeautjes-webshop het hele jaar door cadeaupakketjes van servetringen, tissuehouders en keukenhanddoeken. De opbrengst is t.v.v. Het Balanske.
Je vindt altijd wel iets

Twee doelen in één klap: sponsor dit zwerfvuilduo

Dina (9) en Mil (7) ruimen het zwerfvuil in hun gemeente Kortenaken op.
Vaak ruimen de energieke broer en zus afval op in hun eigen deelgemeente Waanrode, nu willen ze de hele gemeente proper!

Moedig jij hen aan voor hun kilometers zwerfvuil rapen doorheen de gemeente?
Sponsoren vanaf 0,5 euro/100 meter (elk raapt op langs één zijde van de weg).

Ter info: gemeente Kortenaken telt 160 kilometer aan wegen (en geloof maar dat er veel wordt weggegooid, jammer genoeg).
Ik steun mee!
Stort jouw bijdrage op BE97734357187149 (rekeningnummer Het Balanske) met als mededeling 'naam + iksteunmijngoededoel zwerfvuil'.

Meer info over deze 2-in-1-actie op 'ik steun mijn goede doel'.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief