Animatorcursus

Wat?

Tijdens de eerste week van de paasvakantie 2021 organiseren we samen met Jeugddienst Don Bosco vzw de animatorencursus, bedoeld voor jongeren die aan de slag willen gaan met kinderen met of zonder een beperking. Een superleuke, leerrijke week!


Je maakt nieuwe vrienden, leert jezelf en je talenten beter kennen, leert vanalles bij over spelen met kinderen en jongeren.
Op deze animatorencursus leer je de inhoud van een gewone animatorencursus met bovendien als extra insteek het begeleiden van kinderen en jongeren met een beperking.

Wanneer je de cursus volgde en nadien stage liep - bv. bij Het Balanske - kan je na een evaluatiemoment het attest “animator in het jeugdwerk” behalen.

Deelnameprijs bedraagt 195 euro, inclusief maaltijden, overnachting, verzekering, evaluatiemoment na de cursus, …

Via de gemeentelijke jeugddienst­ kan je vaak het cursusgeld gedeeltelijk­ of volledig terugbetaald­ krijgen met het bewijs van deelname. Informeer dus zeker bij je eigen stad of gemeente. Ontdek op dit plannetje welke steden en gemeentes een gedeeltelijke of volledige terugbetaling voorzien.

Waar en wanneer?

De eerstvolgende cursus vindt plaats tijdens de Paasvakantie 2021 van maandag 5 april 10 uur tot en met zaterdag 10 april om 12 uur.
Als de cursus door de coronamaatregelen niet kan doorgaan, wordt de cursus uitgesteld naar een latere datum.

Adres van de cursusplaats:

Verblijfcentrum Heiberg
Kapellekensweg 2
3010 Kessel-Lo

Kostprijs

195 euro

Meer info & inschrijven

Onze animatorcursus tijdens paasvakantie 2021 is intussen volzet!

Animatorcursus

Praktische info

Kostprijs: 195 euro
Locatie: Verblijfcentrum Heiberg, Kapellekensweg 2, 3010 Kessel-Lo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief