Steun ons

Het Balanske is voor zijn werking voor een groot deel afhankelijk van gelden die op allerlei wijzen worden ingezameld. Door de organisatie van eigen activiteiten, maar ook door projectaanvragen of giften door sympathisanten en bedrijven. Hiervoor wensen wij ieder te bedanken. 

Wil jij ons ook steunen? Dat kan door te storten op het rekeningnummer BE97734357187149 van Het Balanske, of met deze QR-code (Payconiq).

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Vermeld de mededeling 'gift 2024', aangevuld met uw rijksregisternummer. (dat vind je links bovenaan op de achterzijde van je ID-kaart)
Dit nummer hebben wij nodig om uw fiscaal attest te kunnen bezorgen. 

Heb je al een gift gestort, maar bent je vergeten om het rijksregisternummer te vermelden, mail dan dit nummer door naar onze infomail

Heel erg bedankt voor je steun!  

Uiteraard delen wij graag waar alle giften en donaties aan besteed worden. 

In 2023 investeerden we onder meer in:

  • Uitbreiding vormingen naar scholen, jeugdwerking en organisaties
  • Uitbreiding sporttakken met omnisport voor gevorderden, en cybersnoezel met dj-workshops
  • Digitalisering en automatisering van onze werking

Waarvoor wij alle middelen vandaag bijzonder goed kunnen gebruiken?
Hieronder vind je enkele voorbeelden waarvoor wij vandaag financiële middelen zoeken.

Onze toekomstige aankopen: groot en klein

Omdat wij met ons vrijetijdszorgcentrum en met onze dagopvang uitstappen en vakanties doen met personen in een rolstoel, hebben wij nood aan een oprijplaat. Zo kunnen we deze mobiele oprijplaat telkens meenemen en zijn ontoegankelijke locaties plots toegankelijker!

Onze cybersnoezel is toe aan een optimalisatie. Wat hebben we nodig? Een nieuwe computer met touchscreen of een digiboard: zo kunnen we de deelnemers een aangepaste cybersnoezel naar de digitale noden van vandaag beschikbaar stellen. 

Hardware/ICT-materiaal om vormingen, ouder- en infonamiddagen digitaal te kunnen aanbieden. Zo kunnen we in moeilijke tijden, waarbij fysiek contact niet mogelijk is, deze interessante sessies laten doorgaan. 

Hoe kan jij ons helpen?

Onze volledige werking, alle aankopen die we doen,... is mede mogelijk dankzij alle giften en donaties aan ons als goede doel. Dankzij vele gulle schenkers doorheen het jaar kunnen wij onze werking van Het Balanske laten bestaan, en meer zelfs: laten groeien.

Wil je Het Balanske graag als goede doel steunen, dan kan dat op de volgende mogelijke manieren:

Doe een schenking

Een gift of schenking kan je het hele jaar door overmaken. Voordelig is dat een gift vanaf het bedrag van 40 euro fiscaal aftrekbaar is, en dit voor 45%.
Wil jij een gift overmaken? Dat kan op het rekeningnummer 
BE97 734 3571 87149 van Het Balanske met als mededeling ‘gift 2024 + uw rijksregisternummer'. Dit laatste hebben we nodig om je in 2025 een fiscaal attest te kunnen bezorgen.

Richt een feest in

Iets te vieren zoals een verjaardag of jubileum, of een activiteit in te richten zoals een pop-upcafé, stratenloop of andere actie: welk feest u ook doet of welke actie u ook organiseert: Het Balanske stelt zich graag open als goed doel.

Doe je aankopen online

Doe jij wel eens een online aankoop? Passeer dan eerst via Trooper, het platform dat verenigingen steunt. Per aankoop die jij online doet, krijgen wij een percentje zonder dat het jou iets extra kost. Installeer de Trooper-bot die het jou vergemakkelijkt om hieraan te denken.

Troop jij ook mee?

Schenk een cadeaubon

Wil jij iemand uit je familie of vriendenkring een snoezelsessie cadeau doen? Dan kan je bij ons een waardebon kopen voor een snoezelsessie.
Een snoezelsessie kost 6 euro/persoon. Opgelet: vanaf 1 april 2024 bedraagt de snoezelprijs 8 euro/persoon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief