Sportaanbod Het Balanske

Ons sportaanbod op een rijtje!

Januari 2021 voegen we nog een nieuwe sporttak toe. 

Samen sterk, samen sportief!

Dans

Dansen is plezierig. Het is een vorm van expressie. De deelnemers kunnen zich spontaan uiten, geleid door het ritme van de muziek.
We hebben een dansgroepje voor volwassenen, en eentje voor kinderen. 

NIEUW: Kick-Fun!

Het Balanske start in januari 2021 met een nieuwe sporttak. Kick-Fun is de gevorderde versie op onze omnisportlessen. Inschrijven kan vanaf nu!

We bieden de lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen aan, met interesse in lopen, basket, voetbal en rugby. Maar ook gevechtstechnieken zoals judo en een ninja-parcours behoren tot de sportieve uitdagingen!

Omnisport


Bij omnisport hoef je niet te kiezen. Je kan er kennismaken met verschillende soorten sport en spel. In 2020-21 werken we naar een heuse challenge - de spartacus run op maat - toe.

United by Wheels

United by Wheels (of kortweg UBW) biedt sportactiviteiten aan mensen met een fysieke beperking aan. Personen met een aangeboren of verworven beperking die binnen reguliere initiatieven hun gading niet vinden, zijn welkom bij UBW!

G-basket

G-basketbal is ‘aangepast’ basketbal voor personen met een verstandelijke handicap vanaf 14 jaar. De nadruk ligt op het recreatieve en minder op het competitieve.

Tandemfietsen

Tijdens de zomer springen we op de tandemfiets (of aangepaste fiets) samen met een groep personen met een visuele, mentale of motorische beperking vanaf 14 jaar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief