Vormingen voor scholen en jeugdwerk

Het Balanske biedt de mogelijkheid in groep vormingssessies te volgen, dit zowel voor scholen lager en secundair onderwijs, voor jeugdwerkers en andere professionelen.

Interesse? Neem contact op met vormingsmedewerkers Asja Heusdens of Sophie Massy.

Hieronder vind je ons huidige aanbod aan vormingen.

Vormingen en uitleenkoffer voor kleuters

Voor kleuters hebben we een vorming rond beperkingen en snoezelen op maat uitgewerkt. Ook een uitleenkoffer hoort erbij.

Vormingen lager en secundair onderwijs

Voor leerlingen van het lager en secundair onderwijs bieden we vormingen aan waarin het hebben van een beperking en snoezelen centraal staan.

Meer info over klasvormingen voor lager en secundair onderwijs.

Vorming "Hoe je jeugdwerking inclusief maken?'

Je droomt van een werking met en zonder jongeren met een beperking, maar je weet nog niet juist hoe. In deze vorming helpen we je op weg om je werking meer inclusief te maken. Naast algemene achtergrondinformatie geven we concrete tips en tricks waar je nadien effectief mee aan de slag kan gaan.

Meer info over deze vorming.

Vorming ' via spel naar inclusie' voor onderwijs en voorzieningen

Hoe maak je van spel een succes bij jongeren met een beperking? Een online vorming voor leerkrachten buitengewoon onderwijs en medewerkers van voorzieningen voor mensen met een beperking. Op 28 april van 14 tot 17 uur.

Meer en inschrijven voor deze interessante online vorming.

Vorming 'Via spel naar inclusie' voor jeugdwerkers

De inclusie-gedachte raakt meer en meer ingeburgerd in het Vlaamse jeugdwerk. Dat betekent dat iedereen deel kan nemen aan de wekelijkse afspraak op zondagnamiddag, de maandelijkse bijeenkomst op vrijdagavond of de speelse activiteiten op zaterdag.

Een online vorming voor vrijwilligers en professionelen in het jeugdwerk, op vrijdag 7 mei van 19 tot 22 uur.

Meer info en inschrijven voor deze interessante vorming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief