Gezinsaanbod Het Balanske

Het Balanske organiseert regelmatig activiteiten met en voor gezinnen. Hieronder vind je het gezinsgerichte aanbod terug.

Vormingscel voor ouders

De vormingscel van het Balanske nodigt eveneens deskundigen uit om bepaalde thema’s duidelijk toe te lichten. Op deze informatieve  momenten zijn ook professionelen welkom. Samen leggen we de puzzel!

Gezinsvakantie

Plannen maken voor een prettige zomer- vakantie met het gezin, brengt  niet alleen veel verschillende wensen naar boven maar ook heel wat  vragen. Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? ONS ANTWOORD IS : JA!

In 2021 trekken we er op uit in de week van 9/7-16/7 en de week van 20/08-27/08.

Studio Brus

Vijf keer per jaar organiseren we een supercoole 'brussen'-activiteit voor broers en zussen tussen 4 en 18 jaar van een persoon met een beperking. NIEUW voor 2020-2021: ook naaste vrienden mogen aan de activiteiten deelnemen.

Speel-eo-doe!

Kinderen en jongeren met een beperking kunnen samen met broertjes en  zusjes eenmaal per maand terecht in Het Balanske voor een namiddag spel
en plezier.

Gezinnen ontmoeten gezinnen

Het gezin staat centraal bij deze activiteiten. Van gezinsuitstappen tot oudermomenten en een gezellige babbel met elkaar. We komen lotgenoten tegen en amuseren ons met heel het gezin. Een topteam van animatoren staat klaar om te ondersteunen tijdens de activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief