Kalender Het Balanske

Najaar 2020

Het najaar is op activiteitenvlak - net als het voorjaar - wat rustiger. Toch doen we ons best om van ons te laten horen, en ook om jullie te laten genieten van wat lekkers. 

Vraag je kerstwens aan

Kerst komt dichterbij en aangezien we nu niet samen kunnen vieren, willen we de mogelijkheid geven om op een warme manier jouw mooie kerst- en eindejaarswens over te maken. Van 5 november tot en met 30 november kan jij jouw kerstwens aanvragen aan de kerstman of kerstelf. Op zaterdag 19 december bezorgen we jouw wens in je mailbox.

Sint- en eindejaarsactie

De Sintactie van Het Balanske krijgt een smakelijk vervolg. Je kan nog tot en met 21 november pralines en snoepmanden/zakjes bestellen via dit online formulier.

Pasta take-away door United by Wheels

De pastadag van United by Wheels kon helaas niet doorgaan in april. Ook nu in november zal het niet lukken om samen te tafelen. De oplossing om toch lekker te eten? Een pasta take-away op zondag 29 november! Een heerlijk pastagerecht, bolognaisesaus en/of chocomousse kan je hier bestellen. 

Eetfestijnen 2021

Hopelijk mogen onze eetfestijnen van 2021 weer doorgaan. Als corona nog steeds woedt, schakelen we over op take-away, indien dat mogelijk gemaakt kan worden. 

Breugel, op een zondag in maart
Barbecue Club SOS, op een zaterdag in juni
Gastronomisch diner, op een zaterdag in oktober

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief