Vakantiewerking

De leukste vakanties? Die breng je door op de vakantiewerking van Het Balanske!

Op de vakantiewerking staat onze animatorenploeg klaar met een leuk en gevarieerd programma. De speelpleinwerking is er voor de kinderen en jongeren met een beperking vanaf 4 jaar.

Er wordt gewerkt in een weekthema: de animatoren werken een toneeltje en een fris programma van spelactiviteiten uit binnen dat thema.

De kinderen worden op basis van leeftijd en mogelijkheden verdeeld in groepen van ongeveer tien. Een coördinator, 3 à 4 hoofdanimatoren en een grote groep animatoren leiden het geheel in goede banen.

Naast de vakantiewerking in Het Balanske organiseren we ook vakantiewerking op verplaatsing. Kinderen met een beperking krijgen de kans om tijdens de 3 eerste weken van juli onder begeleiding van een balanske-animator te gaan meespelen op Speelplein Groene Zone te Heverlee. Tijdens de 5e week van de zomervakantie organiseren we ook een tienerweek op verplaatsing. Deze week gaat door in de lokalen van de Parkschool te Leuven.

Ouders kunnen bij Sophie Massy terecht voor inschrijvingen en vragen. Hannah Byttebier is het aanspreekpunt voor de (hoofd-)animatoren.
logo-drk

Het Balanske is een gezinsactiviteitencentrum voor personen met een handicap en hun gezin


Met de steun van