Balanske Tentenweekend

Wat

Kinderen worden groot en doen dan graag dingen voor grote kinderen. Slapen in tenten hoort daar zeker bij!

Tweejaarlijks zetten we Het Balanske Tenten Weekend op ons programma. Dit weekend vindt tweejaarlijks plaats voor stoere meiden en coole gasten die het aandurven om een weekend lang te gaan kamperen. In 2020 boden we niet alleen activiteiten aan op maat van onze deelnemers met een beperking (vanaf 10 jaar), maar ook voor Brussen (tussen 4 en 14 jaar). Samen met jouw broer/zus op tentenweekend, maar toch apart? Het kan

Wat staat er allemaal op het programma?

We ravotten een weekend lang in de gezonde buitenlucht; we overnachten in tenten, maar kunnen (bij slecht weer) ook gebruik maken van de infrastructuur van het chiroheem. Er is een tevens toegankelijk toilet een aangepaste doucheruimte aanwezig voor onze deelnemers.

Laat ons hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, zodat we kunnen genieten van ons fantastisch outdoor survival programma: ravotten in het weiland, samen vuur leren aanmaken en koken in gamellen, marcheren zoals in het leger, een heuse kampvuuravond, een workshop koken met de natuur, én nog veel meer.

Er is een aangepast en apart programma voorzien voor zowel de gewone deelnemers als voor de brussen van StudioBrus.

Het Tentenweekend van 2020 is helaas niet kunnen doorgaan omwille van de lockdown tijdens corona. Wij kijken al uit naar de editie van 2022!

Info

  • Verantwoordelijke: Sophie Massy
  • Prijs: €50
  • Locatie: omgeving het Balanske

Balanske Tentenweekend

Praktische info

Het Tentenweekend van 2020 is helaas niet kunnen doorgaan omwille van de lockdown tijdens corona. Wij kijken al uit naar de editie van 2022!

Inschrijven is momenteel niet mogelijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief