Gezinsvakantie

Samen op gezinsvakantie

Plannen maken voor een prettige zomervakantie met het gezin, brengt niet alleen veel verschillende wensen naar boven maar ook heel wat vragen. Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? ONS ANTWOORD IS: JA!

Op onze gezinsvakanties kan je met het hele gezin genieten op maat. Je verblijf in een eigen bungalow. Een begeleidingsploeg van geëngageerde animatoren gaat mee en zorgt voor aangepaste groepsactiviteiten voor ouders en kinderen. Bij de gezinswerking is één ding belangrijker dan al het andere: de gezinnen moet zich goed amuseren. En dat doen ze ook!

De ouders kunnen mee genieten van de pret die hun kinderen hebben of gewoon dingen doen waar normaal geen tijd voor is: een lekker dik boek lezen, een mooie wandeling maken of even alleen of in groep eropuit!

Gezinsvakantie 2024

Wij kijken al uit naar de zomervakantie 2024. Zoals alle jaren gaan we een weekje weg in juli en eentje in augustus. In elke vakantieperiode kunnen tien gezinnen mee.

Gezinsvakantie juli

Vrijdag 5 juli tot en met vrijdag 12 juli 2024
Landal Mooi Zutendaal
, Gijzenveldstraat 75, Zutendaal

Gezinsvakantie augustus

Vrijdag 16 augustus t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024
Summio Port Grève Zeeland
, Heernisweg 1, 4318 TN Brouwershaven (Nederland)

Iedereen die mee wil deelnemen aan deze vakanties kan zich inschrijven vanaf 13 september.

De volledige vakantiebrochure kan je hier inkijken. 


Meer info over betaling en annulatie

Na inschrijving vragen we om rekening te houden met tijdige betaling, zoals aangegeven bij bevestiging. Annulatie dient ook tijdig te gebeuren. Dank om hiermee rekening te houden.

  • Bij vroegtijdige annulatie kan een deel van het bedrag terugbetaald worden. Een resterend bedrag ben je verplicht te vergoeden omdat deze kosten hoe dan ook gemaakt worden door Het Balanske.
  • Bij laattijdige annulatie zal er teruggegrepen moeten worden naar een eigen annulatieverzekering. Het Balanske kan hier niet in tussenkomen.


Wil je meer informatie over gezinsvakantie? Contacteer Sophie Massy.

Gezinsvakantie

Praktische info


Registreer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief