Gezinsvakantie

Wat?

Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? Het antwoord is heel duidelijk: JA!

Plannen maken voor een prettige zomervakantie met het gezin, brengt niet alleen veel verschillende wensen naar boven maar ook heel wat vragen. Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? ONS ANTWOORD IS: JA!

Telkens gaat een eigen begeleidingsploeg mee die voor aangepaste groepsactiviteiten voor ouders en kinderen zorgt. Bij de gezinswerking is één ding belangrijker dan al het andere: de gezinnen moet zich goed amuseren. En dat doen ze ook! Iedere dag staan geëngageerde animatoren klaar met op maat gemaakte spetterende activiteiten.

De ouders kunnen mee genieten van de pret die hun kinderen hebben of gewoon dingen doen waar normaal geen tijd voor is: een lekker dik boek lezen, een mooie wandeling maken of even alleen of in groep eropuit!

GEZINSVAKANTIE 2022

In 2022 trekken we er op uit in de week van 8/7-15/7 en de week van 19/08-26/08.

Meer nieuws over het park Klein Vink voor de volgende zomervakantie 2022 en hoe de vakantie in elkaar zit, lees je in deze vakantiebrochure.

Inschrijven

Iedereen die mee wil deelnemen aan deze vakanties kan zich inschrijven. Inschrijven kan alleen via dit inschrijfformulier. Doe dit voor 26 september 2021.
Inschrijvingen die telefonisch of via mail binnenkomen, kunnen we niet aanvaarden.

Meer info over betaling en annulatie

Na inschrijving vragen we om rekening te houden met tijdige betaling, zoals aangegeven bij bevestiging. Annulatie dient ook tijdig te gebeuren. Dank om hiermee rekening te houden.

  • Bij vroegtijdige annulatie kan een deel van het bedrag teruggetrokken worden. Een resterend bedrag ben je verplicht te vergoeden omdat deze kosten (animatorenkosten bv.) hoe dan ook gemaakt worden.
  • Bij laattijdige annulatie zal er teruggegrepen moeten worden naar een eigen annulatieverzekering. Het Balanske kan hier niet in tussenkomen.

Meer info

Verantwoordelijke: Sophie Massy

Gezinsvakantie

Praktische info

Schrijf in voor de gezinsvakantie van 2022, voor 26 september: https://bit.ly/2Y320z8

Inschrijven is momenteel niet mogelijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief