Gezinsvakantie

Wat?

Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? Het antwoord is heel duidelijk: JA!

Plannen maken voor een prettige zomervakantie met het gezin, brengt niet alleen veel verschillende wensen naar boven maar ook heel wat vragen. Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? ONS ANTWOORD IS: JA!

Telkens gaat een eigen begeleidingsploeg mee die voor aangepaste groepsactiviteiten voor ouders en kinderen zorgt. Bij de gezinswerking is één ding belangrijker dan al het andere: de gezinnen moet zich goed amuseren. En dat doen ze ook! Iedere dag staan geëngageerde animatoren klaar met op maat gemaakte spetterende activiteiten.

De ouders kunnen mee genieten van de pret die hun kinderen hebben of gewoon dingen doen waar normaal geen tijd voor is: een lekker dik boek lezen, een mooie wandeling maken of even alleen of in groep eropuit!

GEZINSVAKANTIE 2021

In 2021 trekken we er op uit in de week van 9/7-16/7 en de week van 20/08-27/08.

Update: de inschrijvingen voor de gezinsvakantie 2021 zitten er intussen al op!

Meer nieuws over het park en hoe de vakantie in elkaar zit, lees je in deze vakantiebrochure.

Meer info over betaling en annulatie

Na inschrijving vragen we om rekening te houden met tijdige betaling, zoals aangegeven bij bevestiging. Annulatie dient ook tijdig te gebeuren. Dank om hiermee rekening te houden.

  • Bij vroegtijdige annulatie kan een deel van het bedrag teruggetrokken worden. Een resterend bedrag ben je verplicht te vergoeden omdat deze kosten (animatorenkosten bv.) hoe dan ook gemaakt worden.
  • Bij laattijdige annulatie zal er teruggegrepen moeten worden naar een eigen annulatieverzekering. Het Balanske kan hier niet in tussenkomen.

Meer info

Verantwoordelijke: Sophie Massy

Gezinsvakantie

Praktische info

Update: de inschrijvingen voor de gezinsvakantie 2021 zitten er intussen al op!

Inschrijven is momenteel niet mogelijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief