Gezinsvakantie

Wat?

Plannen maken voor een prettige zomervakantie met het gezin, brengt niet alleen veel verschillende wensen naar boven maar ook heel wat vragen. Kunnen wij met ons kind met een handicap wel op vakantie? ONS ANTWOORD IS: JA!

Op onze gezinsvakanties kan je met het hele gezin genieten op maat. Je verblijf in een eigen bungalow. Een begeleidingsploeg van geëngageerde animatoren gaat mee en zorgt voor aangepaste groepsactiviteiten voor ouders en kinderen. Bij de gezinswerking is één ding belangrijker dan al het andere: de gezinnen moet zich goed amuseren. En dat doen ze ook!

De ouders kunnen mee genieten van de pret die hun kinderen hebben of gewoon dingen doen waar normaal geen tijd voor is: een lekker dik boek lezen, een mooie wandeling maken of even alleen of in groep eropuit!

GEZINSVAKANTIE 2023

In 2023 trekken we er op uit in de week van 7/7-14/7 naar vakantiepark Landal Mooi Zutendaal, en in de week van 18/08-25/08 naar vakantiepark Roompot Klein Vink Arcen.

Meer informatie over beide parken en hoe de vakanties in elkaar zitten, lees je in deze uitgebreide vakantiebrochure. Lees deze goed door voor alle informatie en voorwaarden.

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 25 september 2022 via deze link

Meer info over betaling en annulatie

Na inschrijving vragen we om rekening te houden met tijdige betaling, zoals aangegeven bij bevestiging. Annulatie dient ook tijdig te gebeuren. Dank om hiermee rekening te houden.

  • Bij vroegtijdige annulatie kan een deel van het bedrag terugbetaald worden. Een resterend bedrag ben je verplicht te vergoeden omdat deze kosten hoe dan ook gemaakt worden door Het Balanske.
  • Bij laattijdige annulatie zal er teruggegrepen moeten worden naar een eigen annulatieverzekering. Het Balanske kan hier niet in tussenkomen.

Meer info

Verantwoordelijke: Sophie Massy

Gezinsvakantie

Praktische info

Schrijf in voor de gezinsvakantie juli of augustus 2023, voor 25 september 2022 via dit formulier.

Registreer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief