Kinderdagverblijf De Bal

Welkom in kinderdagverblijf De Bal

De bal symboliseert het kindvriendelijke van onze groepsopvang. Wij willen geen ingewikkelde organisatie zijn, maar een toegankelijke, herkenbare en begrijpbare organisatie die open staat voor iedereen.

De bal symboliseert ook het speelse en dynamische uit onze visie. Een bal is steeds in beweging, net zoals ook wij onszelf als organisatie steeds verder zullen ontwikkelen.

Tot slot willen we met onze naam duidelijk maken dat we deel uitmaken van Het Balanske. Deze organisatie is al jarenlang bekend om de kwaliteit van activiteiten die we aanbieden voor kinderen (met een beperking).

Ben je op zoek naar?

  • Een kleinschalig opvanginitiatief voor uw baby of peuter dat net dat tikkeltje extra heeft…
  • Een project waar uw kind al van op zeer jonge leeftijd in aanraking komt met de meerwaarde van diversiteit…
  • Een groepsopvang waar de ontwikkeling van de prille talenten van je kind centraal staat…
  • Een huiselijk kinderdagverblijf waarbij jij als ouder zowel de mogelijkheid krijgt om gezin en arbeid te combineren als betrokken te zijn bij de daginvulling van je kind...

... dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor wie?

We vangen kinderen op vanaf zeer jonge leeftijd tot dat ze klaar zijn om naar school te gaan. Deze leeftijd is niet voor alle kinderen gelijk. Daarom blijven kinderen met een beperking ook langer welkom in onze opvangwerking.

Onze missie

Alle kinderen de beste kansen geven om zichzelf te ontplooien en open te bloeien,daar streven we samen naar. Door meer aandacht te geven aan een inclusief beleid willen we ervoor zorgen dat alle kinderen zich goed in hun vel voelen. Een kind dat zich goed voelt en gelukkig is, stelt zich open tot leren en krijgt zo de beste groeikansen!

Heb je interesse in dit initiatief? 

Wil je hier graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verantwoordelijke Inne Knight via inne@balanske.be. Je vindt ook meer informatie op onze rechtstreekse website: www.kinderdagverblijfdebal.be.

Kinderdagverblijf De Bal

Praktische info
Prijs
Inkomensgerelateerd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief