Krokuskamp

Leuk kamp voor kinderen met een beperking

Ieder jaar in de krokusvakantie gaan onze animatoren met een aantal kinderen op kamp naar het Koningin Fabiola Home in Maasmechelen. Samen beleven ze heel wat spannende avonturen en ze overnachten hier ook, zonder mama of papa, broer of zus! Elk kind met een beperking kan hieraan deelnemen. Ze krijgen een aandachtsmoni waarop ze de hele week kunnen terugvallen!

Waar & wanneer

Krokuskamp 2024 is van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari 2023. Deelnemers worden gebracht op maandag tussen 10 en 11 uur en weer opgehaald op vrijdag tussen 13.30 en 14 uur.

Het kamp vindt plaats in Koningin Fabiola Home, Maasmechelen.

Deelnameprijs

340 euro, inclusief verblijf, maaltijden, alle activiteiten.

Wat doe je tijdens het kamp?

Tijdens deze week krijgt de deelnemer speciale aandacht van één van die animatoren. Deze zal helpen bij het aan- en uitkleden, het in- of uitladen van je bagage, een antwoord bieden op al je vragen, enz. Doorheen de week is er veel tijd voorzien voor lekker actief buiten en binnen spelen, gaan zwemmen, dansen en wandelen, maar ook voor rustigere dingen zoals knutselen, verhaaltjes, puzzels, en nog veel meer. Leuke ideeën mag je ons altijd laten weten.

Meer info

Je vindt alle informatie in deze brochure, of je kan contact nemen met Fien Meesters.

Inschrijven voor krokuskamp 2024 kan tot en met 25 oktober via deze link 
Wanneer je dit formulier hebt ingevuld, heb je een officiële aanvraag gedaan. Je krijgt pas vanaf 10 november de eventuele bevestiging en meer informatie omtrent de betaling.

 
Wil je rechtstreeks op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mailtje naar Fien Meesters of bel 016 63 90 21. 


Krokuskamp

Praktische info

Inschrijven voor het krokuskamp kan tot en met 25 oktober via deze link

Prijs
€340
Registreer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief