Vormingen secundair onderwijs

Het Balanske biedt de mogelijkheid in groep vormingssessies te volgen. Wij bieden vormingen aan waarin het hebben van een beperking en snoezelen centraal staan. Deze workshop is interessant leerlingen van het eerste tot het zesde jaar secundair onderwijs.

Standaardvorming

In deze vorming leren de deelnemers meer over beperkingen en de visie op beperkingen in de maatschappij. We gaan hierbij ook dieper in op het inclusie-gedachtegoed. Daarnaast krijgen de leerlingen een rondleiding in de snoezelruimte en leren meer over de snoezelmethodiek.

Kostprijs: €8 per leerling
Duur: 2 uur
(of bij online vorming 2 x 50 minuten)

Uitgebreide vorming

In deze vorming leren de deelnemers meer over handicap en de visie op handicap in de maatschappij. We gaan hierbij ook dieper in op het inclusie-gedachtegoed. We laten de leerlingen ervaren wat het is om een handicap te hebben d.m.v. inleef- en doe-opdrachten. Daarnaast krijgen de leerlingen een rondleiding in de snoezelruimte en leren meer over de snoezelmethodiek.

Kostprijs: €10 per leerling
Tijd: 3 uur

Voor meer info over het vormingsaanbod of met een andere vormingsvraag kan je contact opnemen met Asja Heusdens via mail of 016-63 90 21.
Hopelijk mogen we je snel verwelkomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief