10 oktober 2019

Kindjes De Bal bedanken hun kinderbegeleiders

Op 12 oktober is het Dag van de Kinderbegeleider. Dan krijgen kinderbegeleiders heel wat complimenten omdat ze elke dag van de kinderopvang een fijne en warme plek maken waar elk kind zich goed voelt. Bij kinderdagverblijf De Bal krijgen de begeleiders de dagen ervoor nog meer knuffels.

Naar aanleiding van de Dag van de Kinderbegeleider riep De Bal alle (groot)ouders en kinderen op om een compliment te schrijven op een speciaal hiervoor ontworpen complimentenkaartje met de slogan ‘Jij laat elk kind groeien en bloeien!’. Dat mogen ze vandaag overhandigen aan de kinderbegeleiders. Als dank voor hun dagelijkse en enthousiaste inzet worden de kinderbegeleiders vandaag extra verwend. Zo krijgen ze een zachte handcrème als cadeautje, net omdat ze – met de koude perioden op komst – zelf goed zorg moeten dragen voor hun zorgende handen. Zo willen alle kindjes hun lieve kinderbegeleiders bedanken.

De actie ‘Dag van de Kinderbegeleider 2019’ is een samenwerking tussen Kind en Gezin, VVSG-Steunpunt Kinderopvang, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Federatie kinderopvang, VCOK, Limburgs Steunpunt Kinderopvang, Felies, 3WPlus en Landelijke Kinderopvang. Ook op sociale media worden kinderbegeleiders in Vlaanderen vandaag in de bloemetjes gezet met de begeleidende hashtag #dagvandekinderbegeleider.