12 maart 2016

Bezoek aspirant-vormelingen (Sint-Joris-Winge)

De aspirant-vormelingen van Sint-Joris-Winge hielden op 12 maart hun engagementsdag in Het Balanske. Zij stuurden ons nadien volgend verslagje door:

Ik zal er zijn voor jullie ... Met deze boodschap begonnen onze aspirant-vormelingen aan hun engagementsdag op zaterdag 12 maart.
Eén groep ging op ontdekking naar 't Balanske. Met gedreven begeleidsters Tine en Sarah zochten we samen naar de ziel van dit initiatief. Een warme plaats waar elke dag tientallen kinderen en volwassen mensen met een beperking hun tweede thuis vinden. Spontaan en zonder gêne kunnen zij zich uitleven, spelen, knutselen, knuffelen, computeren, relaxen... en dat in ons dorpje Sint-Joris-Winge.
Er is veel steun en sponsering nodig om dit initiatief levend en actueel te houden. Daarom toverde de tweede groep paasvriendelijke zakjes met eitjes. De straat op ...en wat een onthaal! De verkoop was een groot succes. Na de middag wisselden de groepen.
Een engagementsdag om nooit te vergeten ! Ja, gasten en begeleiders van 't Balanske... wij zijn er voor jullie !

We zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie dag in Het Balanske! Fijn dat we op jullie steun kunnen rekenen. We wensen jullie een onvergetelijk vormsel toe!