08 januari 2019

Buitenlandse reis naar Polen laatste inschrijvingen - VOLZET

Tijdens de zomer – van 20 tot 27 juli – organiseren wij voor jongeren en volwassen met een beperking een buitenlands kamp in Polen. Acht dagen lang begeleiden ervaren vrijwilligers en professionelen van Het Balanske en Natak onze jongeren.

Alle begeleiding is aanwezig, eveneens medische ondersteuning. Door de bijna individuele begeleiding zal geen enkele jongere iets tekort komen. Het Balanske werkt hier samen met de Poolse collega-organisatie NaTak.

NaTak is een organisatie samengesteld uit een team professionals en ouders. In hun vereniging krijgen mensen met een beperking en hun gezin ondersteuning in elk stadium van hun leven. Ze bieden uitgebreide professionele hulp in gespecialiseerde faciliteiten en bouwen een positief imago op in de samenleving. Hier vind je meer info. 

Natak en Het Balanske voorzien in Polen een veilige omgeving met het hoogste comfort en toegankelijkheid van de infrastructuur. Natak gaat reeds enkele jaren met hun personen met beperking op vakantie in Polen. Dit in een vakantie-accommodatie die volledig aangepast is aan de noden van de handicap. Vzw Het Balanske zal vooraf een bezoek brengen om te checken of deze accommodatie voldoet. Wij hopen hiermee jullie enthousiasme al wat aan te wakkeren!

Wie kan er mee?

Jongeren vanaf 14 jaar t.e.m 30 jaar kunnen deelnemen aan deze reis rond de wereld. Dat is namelijk het thema van deze trip. Met het vliegtuig reizen de deelnemers en begeleiders naar Polen voor een all-in bedrag van €300 (voor transferkosten, ontspannende activiteiten, materiaal, enz.). Voor dit bedrag kunnen wij een comfortabel en een goed begeleidende vakantie aanbieden.

Intussen is deze reis volzet. Wij houden je graag op de hoogte van kampen of reizen in de toekomst.