05 juli 2021

Club SOS zoekt tussenverblijvers voor weekendje

De volwassenwerking Club SOS zoekt naar geïnteresseerden die een weekendje willen verblijven in de groepsaccommodatie in het Nederlandse Lievevelde.

De Clubvakantie(s) naar Lievelde staat ingepland van 2-6 augustus en van 9 - 13 augustus.

Het weekend ertussen is het verblijf grotendeels leeg en zoeken we dus naar vakantiegangers die met hun familie, vrienden, kennissen,… graag een weekendje willen doorbrengen. Ontdek hieronder meer over deze super-promotie! Op deze manier steun je eveneens Club Samen Op Stap! Hoe meer mensen er komen, hoe minder kosten voor de organisatie!

Concreet voor dit ‘tussenverblijf’

We hebben het verblijf “Erve Paske” ter beschikking van vrijdag 6 augustus (vanaf 18 uur) t.e.m. maandag 9 augustus (tot 10 uur) en bieden het aan u - en iedereen die u wilt meebrengen- aan tegen de gunstprijs van 80 euro (kinderen t.e.m. 11j: 40 euro)! Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Tijdens het tussenverblijf is er ook één appartement beschikbaar voor 4 personen waarbij je beschikt over een privé leefruimte, sanitair en een eigen kitchenette. Deze kan je huren voor het hele weekend aan de prijs van 340 euro.

Wat moet je zelf voorzien?

Eten en drinken. Er is een gemeenschappelijke grote keuken (goed voorzien) en eetruimte. Er is ook de mogelijkheid om ter plekke in te tekenen op het aanbod van onze vrijwilligersploeg die maaltijden voorziet.

Locatie

Groepsaccommodatie Erve Paske Tankweg 12
7137 HA Lievelde
NEDERLAND

Neem zeker een kijkje op de website: www.ervepaske.nl

Interesse? Neem contact!

Heb je interesse in dit verblijf? Contacteer Kristof Vosters van Club SOS