02 september 2019

COLT (tandem)fietst voor het Balanske

Het bedrijf COLT laat zich deze maand van hun sportieve kant zien. Donderdag 5 september fietsen ze de Spinaton. Binnenkort volgt ook een vierdaagse fietstocht naar München naar Wenen. Voor beide initiatieven kan je financieel steunen.

COLT is een bedrijf in Telecommunicatie en Data Centers en organiseert jaarlijks een vierdaagse fietstocht (charity bike) waar 100 werknemers wereldwijd aan mogen deelnemen en geld kunnen inzamelen voor een lokaal goed doel.

Van 20 tot en met 24 september zullen honderd COLT’ers van München naar Wenen fietsen over een afstand van bijna 550 km. Een team van vrijwillige COLT-medewerkers zal hen ter plaatse ondersteunen om alle hoogtemeters en klimatologische omstandigheden te kunnen overwinnen. COLT België vaardigt ook een wielerploeg af.

Spinaton met tandemfietsers

Nu donderdag 5 september staat er ook een fietstocht op de planning met dertien COLT-medewerkers en 22 Balanske-tandemfietsers. Na een stevig ontbijt op het Balanske nemen ze plaats op de tandemfiets om een 40km naar COLT in Diegem te trappen.

Steun onze fietsers financieel

We hopen te mogen rekenen op uw financiële steun. Stort jouw bijdrage op het rekeningnummer BE 97 7343 5718 7149 van Het Balanske met vermelding : “donatie <naam persoon/bedrijf> CSR COLT”. Je krijgt een fiscaal attest vanaf de bijdrage van 40 euro. 
Uw bijdrage zal door COLT worden verdubbeld.

Vorige editie 2018 ging de charity bike van Milaan naar Rome.