25 maart 2021

Corona-update: activiteiten mogen/kunnen blijven doorgaan

Ondanks de nieuwe verstrengde maatregelen kunnen we vanuit Het Balanske melden dat er voorlopig voor onze activiteiten niet veel verandert.

Op vlak van jeugdwerk zijn er ook voor onze doelgroep geen verstrengingen doorgevoerd. Uiteraard houden we ons aan de vooropgestelde bubbels en het naleven van alle hygiënemaatregelen.

Welke activiteiten mogen en kunnen doorgaan?

- De groepsactiviteiten zoals onder meer omnisport/Kick-Fun, dans, de jongerenwerking van Club SOS en MOVE! en spelnamiddagen – telkens in bubbels van max. 9 en met een leeftijdsgrens tot max. 30 jaar.

- De speelpleinwerking tijdens de paasvakantie, mits opdeling in bubbels naargelang de leeftijd.

- 1-op-1 activiteiten zoals Leren Spelen en het muziekatelier.

Elke dienst bekijkt met de verantwoordelijken en vrijwilligers wat kan georganiseerd worden. Jullie kunnen steeds terecht bij ons personeel voor meer informatie. Alle respectievelijke diensten nemen ook nog contact op met hun deelnemers, zeker wanneer er nog een wijziging zou optreden.

De snoezel blijft open voor gezinnen, en voor groepen (voorzieningen) met max. 9 deelnemers tot max. 30 jaar. Scholen mogen opnieuw niet meer op uitstap.

De watersnoezel blijft gesloten.

Alle respectievelijke diensten nemen ook nog contact op met hun deelnemers, zeker wanneer er ook nog een wijziging zou optreden.

Opgelet: de voorziene carwash ingericht door Studio Brus op zondag 28 maart kan als evenement jammer genoeg niet doorgaan. De afhaal van de pannenkoekenboxen wel!

Dank voor jullie begrip en houd de moed erin!
Het bestuur en personeel van Het Balanske