23 juni 2017

Cybersnoezel zoekt vrijwilligers

Ook de dienst ‘cybersnoezel’ pauzeert gedurende de zomer twee maanden. Vanaf september gaan we opnieuw van start met een nieuw seizoen, nieuwe deelnemers en (hopelijk ook) tal van nieuwe vrijwilligers.

Ben jij handig met de computer? Kan jij chatten, surfen, computerspelletjes spelen, een foto uploaden op sociale media of een brief schrijven in Word? Vind jij het leuk om in je vrije tijd met multimedia bezig te zijn? En wil je kinderen en jongeren (en soms ook hun gezin) hierbij helpen? En kan jij je bovendien één keer per maand gedurende enkele uurtjes vrijmaken op een zaterdag of zondag? Dan ben jij onze man/vrouw!

Je hoeft heus geen informaticus te zijn om cybersnoezel-vrijwilliger te worden! Basiskennis van computer en multimedia, en een flinke dosis enthousiasme, is voldoende. Werken met de aangepaste software en hardware leer je vanzelf wel, en onze ervaren vrijwilligers staan je bij met ‘tips and tricks’.

Nieuwsgierig? Of reeds overtuigd? Geef een seintje via liesbet@balanske.be, en we nodigen jou uit voor onze startvergadering in de loop van de maand september! Kom een kijkje nemen in onze computerruimte, ontmoet onze vrijwilligers en kom alles te weten over de werking van onze dienst. Zo weet jij of jij daadwerkelijk ‘onze man/vrouw’ bent!