16 april 2021

De Bal en De Kalebas zijn verhuisd!

Het is zover: we zijn met ons kinderdagverblijf De Bal en dagcentrum De Kalebas verhuisd naar de nieuwbouw!
Na een periode van een jaar en drie maanden werken zijn we heel erg blij met de zee aan ruimte, en de prachtige afwerking en nieuwigheden!

Het afgelopen crisisjaar zijn de werken aan de nieuwbouw gelukkig kunnen blijven doorgaan.
Zo is tegen het einde van 2020 de ruwbouw volledig winddicht gemaakt en hebben we de afwerking tijdens de eerste maanden van 2021 kunnen voltooien. Heel veel dank richten we niet alleen aan de aannemers, maar in het bijzonder aan ons technisch vrijwilligersteam en vele extra vrijwilligers die samen sslade handen uit de mouwen staken.

Meer (speel)ruimte voor kinderdagverblijf De Bal

Kinderdagverblijf De Bal beschikt over een volwaardige (gelijkvloerse) verdieping met mooie speelruimte, een praktisch ingerichte keuken en slaapkamertjes. Alles is op maat en specifiek gericht naar de noden van een inclusief kinderdagverblijf. De ouders en kindjes hebben hun eigen toegang naar het kinderdagverblijf. Vandaag heeft De Bal plaats voor 25 kindjes met of zonder zorgnood. 
Vooral voor kindjes met zorgnood is er nog opvangruimte. Bij interesse, neem contact met coördinator Inne Knight.


Uitbreiding voor dagcentrum De Kalebas

Dagcentrum De Kalebas beschikt over een volwaardige bovenverdieping met grote keuken en leefruimte, zitruimte en aparte ruimte voor crea en knutselen, dans en vele andere leuke ateliers! Er is ook een badkamer ingericht. De laatste realisatie wordt de inrichting van het bakkersatelier. 
In De Kalebas vangen we vandaag negen gasten op. Dat zijn jongvolwassenen en schoolverlaters. Zij volgen dagelijks de ateliers, gaan op uitstap of genieten van een rustmoment in de snoezel. Met de nieuwbouw is er ruimte voor 15 à 20 voltijdse plaatsen.  

Indien je iemand kent die een opvangplaats voor zijn kind zoekt, mag je De Kalebas warm aanbevelen.
Contactopname gebeurt met coördinator Silke Willems.