19 september 2019

De Warmste Week 2019: registreer jouw warme actie

Ook dit jaar heeft Het Balanske zich bij De Warmste Week opgegeven. Wij maken jou graag warm om warme acties te organiseren voor onze vzw.

Ziet jouw vereniging, organisatie of bedrijf het zitten om een actie op te zetten? Ook scholen, klasgenootjes, en jij met jouw gezin kunnen ons helpen! Lees zeker verder!

Wat kan je zoal organiseren:

  •  Een ontbijt
  • Een sfeervollewandeling
  • Een kersthappening
  • Een verkoop van chocolade, gebakjes, koekjes…

Mooi meegenomen is dat je met jouw organisatie niet alleen je warme hart toont voor het Balanske, maar ook nog eens ontmoeting creëert binnen jouw vereniging/organisatie/gemeente. Laat ons weten welke actie jij wil doen, en wij promoten ze via onze website, nieuwsbrief, Facebook, ... 
Sfeerfoto's zijn ook altijd zéér welkom!

Weetjes en FAQ’s over de Warmste Week

  • De registratie loopt vanaf 18 september tot en met 23 december. Hoe vroeger je registreert, hoe vroeg wij als goed doel mee helpen promoten.
  • De opbrengst van jouw actie maak je voor 24 december over via www.dewarmsteweek.be. Wanneer je inlogt op je persoonlijke dashboard kan je via jouw actie de betaling doorvoeren.
  • De Warmste Week kan geen promomateriaal opsturen. Als je inlogt op je persoonlijke pagina op www.dewarmsteweek.be vind je wel heel wat promomateriaal dat je mag gebruiken. Je vindt er onder andere het logo, het lettertype, een affiche, banners...
  • Vanaf midden januari 2020 zal de Koning Boudewijnstichting een eerste storting van opbrengsten van acties aan de goede doelen storten. Latere ontvangsten worden dan vervolgens uitgekeerd.
  • De opbrengsten van deze acties geven nooit recht op een fiscaal attest.

Wil je graag doneren, dan help je ons ook op weg. Bekijk de acties bestemd voor Het Balanske en neem deel aan een activiteit, koop een wafelpakketje, of…

UITNODIGING KERSTCAFE 14 DECEMBER

Wij voorzien ons warme Kerstcafé op zaterdag 14 december om 17 uur. Hierop nodigen wij iedereen heel graag uit!

Als vrijwilliger aan de slag bij Het Balanske in december

Je hebt het vast al ergens zien verschijnen: vanaf dit jaar kan je je via De Warmste Week ook inschrijven om te gaan vrijwilligen bij een goed doel dat jou echt raakt. Wil je wel eens van dichtbij meemaken wat het betekent om vrijwilliger te zijn? Vanaf 4 november kan je je op de website opgeven om ons bij één van onze projecten bij te staan. 

Om jou al een idee te geven: we zoeken nog naar onthaalvrijwilligers, chauffeurs voor onze vervoersdienst van ons dagcentrum, thuisoppassers, organisatoren van ons kerstcafé op 14 december, ...

Het startschot om te vrijwilligen bij de goede doelen geven we op donderdag 5 december - de internationale dag van de vrijwilliger. Tussen donderdag 5 en dinsdag 24 december kan je dan bij ons komen proeven van het vrijwilligerswerk bij ons.