08 december 2020

Extra plaatjes in nieuwbouw dagcentrum

Dagcentrum De Kalebas kijkt uit naar de opening van de nieuwbouw. De begeleiding en de negen gasten van vandaag verwelkomen vanaf dat moment ook nieuwe gasten. Ook nu al is er ruimte om extra gasten in de werking op te nemen.

Dagcentrum De Kalebas biedt een kwalitatief en zinvolle dagbesteding aan voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een mentale en/of fysieke beperking eventueel in combinatie met Autisme Spectrum Stoornissen.

Met de ingebruikname van de nieuwbouw in maart beschikken wij over een volledige verdieping voor het dagcentrum. Naast het bestaande crea-, tuin, muziek- en computeratelier zullen wij in de nieuwbouw over een volledige uitgerust bakkersatelier kunnen beschikken.
De Kalebas biedt ook de mogelijkheid gebruik te maken van de vervoersdienst die gebruikers van en naar het centrum kan brengen. Tot slot kan indien gewenst ’s middags ook een warme maaltijd worden genuttigd.

Zoek jij naar een dagcentrum voor jouw kind waar hij/zij een zinvolle dagbesteding kan doorbrengen? Dat kan meteen. Vanaf maart 2021 verhuizen we dus naar onze nieuwbouw.

Heb je nog vragen over de werking of tarieven van het dagcentrum? Contacteer coördinator Silke Willems telefonisch via 016 63 90 21 of via mail.

Meer info vind je op de webpagina van De Kalebas.