17 februari 2020

Fundays Aarschot t.v.v. Het Balanske

De zestiende editie van de Aarschotse Fundays op 10, 11 en 12 juli is er eentje in het mooie voordeel van Het Balanske. Afgelopen donderdag pakte de organisatie uit met het grootse programma. 

Vrijdag 10 juli openen Ramblin' Rose en Guy Swinnen & Band de avond, gevolgd door een dj-set van Kobe Ilsen & Victor Verhulst. Dj Kevin (op de foto) zal ook achter de draaitafel staan! Kevin is grote muziekfanaat en is hier trouw aanwezig op het Balanske dansatelier en speelt graag bij de Balanske Band. 

Zaterdag 11 juli staan onder meer Level Six, Michael Shack, de drummer van Netsky en Milk Inc op het podium. Die dag kan je ook gaan snuisteren op de rommelmarkt.

Zondag 12 juli treden tijdens de schlagerdag Willy Sommers en Sam Moore op. Die dag is er ook een show van oldtimers en speciale wagens. 
 
Het hele weekend is er de traditionele braderie en kun je meedoen aan het dartstoernooi Fundays Open.

Na jarenlange traditie om de opbrengsten aan Child Focus te schenken, heeft de organisatie dit jaar Het Balanske als goede doel uitgekozen. Een beslissing waar wij heel erg blij mee zijn!
De opbrengst van het stadsfestival - waar je wel gratis naartoe kan - zal specifiek gaan naar De Kalebas. Onze nieuwe dagopvang vraagt dagelijks om werkingsmiddelen alsook om middelen op de nieuwbouw te voltooien, waarin het dagcentrum de bovenverdieping in gebruik zal nemen. 

Meer info op de website van de Fundays Aarschot.