05 september 2020

Ga jij ook mee de charity challenge van Colt aan?

Het bedrijf COLT laat zich in september weer van hun sportieve kant zien. Hiervoor dagen ze elke sportieveling uit, om van 9 tot 22 september, 2.019 kilometer bij elkaar te lopen, fietsen, dansen, zwemmen, … Sport jij mee?

COLT is een bedrijf in Telecommunicatie en Data Centers en organiseert jaarlijks een vierdaagse fietstocht (charity bike) waar 100 werknemers wereldwijd aan mogen deelnemen en geld kunnen inzamelen voor een lokaal goed doel. Dit jaar willen ze alle sportievelingen aanspreken om ook mee de benen te strekken en te doneren.

Van 9 tot en met 22 september loopt wereldwijd the Colt Charity Challenge. In deze periode leggen sportieve sympathisanten kilometers af voor een goed doel. 
In België is Het Balanske het goede doel.
 
Iedereen kan meedoen aan deze challenge! Samen gaan we de uitdaging aan om 2.019 kilometer af te leggen.

Je kan lopen, fietsen, dansen, trappen lopen of zelfs het gras maaien en je kilometers registreren via de app My Virtual Mission. Van hieruit kan je ook synchroniseren met app’s zoals Strava, Fitbit, Runkeeper.
Zo worden alle kilometers verzameld.

Registreer je alleen, met je gezin, of in groep

Per account vragen we om minimaal 20 euro te doneren aan het Balanske. Maar je voelt je vrij om te bepalen welk hoger bedrag je doneert. Goed nieuws: een bedrag van 40 euro is tot eind 2020 voor 60% fiscaal aftrekbaar. (in plaats van 45%)

  • Neem je met je gezin deel, dan kan je uiteraard één account delen. Je voert het aantal deelnemers met hun naam in. Doneer je een bedrag hoger dan 40 euro, dan krijg je een fiscaal attest.
  • Wil je met een groep deelnemen, dan kan je een groepsaccount aanmaken en verschillende deelnemers toevoegen. Zo hoeft niet ieder een apart account aan te maken. Wanneer je als individu beslist om een bijdrage van minstens 40 euro over te maken, kan je dat best vanop eigen rekening elk apart doen om zo een fiscaal attest te kunnen ontvangen. 

Hoe je aanmelden? 

  • Ga naar www.MyVirtualMission.com of naar de app ‘My Virtual Mission’.
  • Laat je volledige naam achter zodat je toegang tot MyVirtualMission krijgt. Je wordt gevraagd om uw tijdzone en afstandseenheid te selecteren (kies kilometers en tijdzone)
    Je bent ook in de mogelijkheid om meerdere deelnemers toe te voegen binnen dit account.
  • Vanaf de startdatum woensdag 9 september kan je je aanmelden bij MyVirtualMission en the Charity Challenge t.v.v. Het Balanske selecteren.
    Druk op de knop ‘Meedoen’, selecteer je team (Colt Charity Challenge) en voer het goede doel en het land in waaraan je hebt gedoneerd.

We hopen te mogen rekenen op jouw steun en sportieve bijdrage. Stort jouw bijdrage (minimum 20 euro) op het rekeningnummer BE 97 7343 5718 7149 van Het Balanske met vermelding : “donatie <naam persoon/bedrijf> CSR COLT”.
COLT geeft bovenop de gestorte bedragen nog een mooie extra!

Begin oktober laten we graag weten op welk bedrag we deze sportieve actie hebben mogen afsluiten. 

En eens je aan het sporten gaat, neem dan een leuke foto en deel hem op dit Facebook-evenement. Zo weten we welke sportievelingen er onder jullie zitten.

Samen sterk, samen sportief!

Veel succes & sportplezier gewenst!