10 augustus 2020

Gastronomisch diner en concert Soulsister gaan niet door

Door corona zal ook het najaar er jammer genoeg anders uitzien. Weinig tot geen evenementen zullen doorgaan. Omdat we jouw gezondheid niet kunnen garanderen, zien we ons genoodzaakt het gastronomisch diner op 10 oktober en het concert van Soulsister op 27 november af te gelasten.

Het gastronomisch diner is een traditie die we met pijn in het hart niet kunnen laten doorgaan. 
Ook naar het concert van Soulsister keken we al erg uit. Dit concert is gelukkig geen afstel. We zoeken naar een nieuwe datum!

De Balanskefeesten die normaal plaatsvinden het tweede weekend van september waren al opgeschoven naar 2021 omwille van de werken aan de nieuwbouw.


Pannenkoekenbox met streekproducten
!

Voor het afgelaste Breugelfestijn van 13 maart hebben we een heerlijk alternatief in petto. Je kan een pannenkoekenbox met streekproducten bestellen!
Bestellen van deze box voor 23 augustus, afhalen van deze box op zondag 13 september tussen 10 en 16 uur op Het Balanske.
Meer info en het inschrijfformulier volgen snel.

Tot slot staat in december ook het Kerstcafé op zaterdag 12 december op de agenda. Of we een echt kerstcafé naar traditie mogen organiseren, weten we nog niet. Wel willen we met een leuke kerstactie op de proppen komen!


Steun ons! Giften zijn fiscaal aftrekbaar tot 60%!

Het wegvallen van evenementen zoals eetfestijnen of een andere leuke bijeenkomst betekent zoals voor zovele vzw's een financiële kaakslag. Elke euro is zoals je weet erg welkom om onze werking naar behoren te kunnen laten verlopen.

Daarom een warme oproep in deze moeilijke periode:

Wil je ons steunen met een gift? Dat mag natuurlijk altijd!
Een steun van 40 euro is fiscaal aftrekbaar. In deze moeilijke periode is een gift zelfs tot 60% fiscaal aftrekbaar - in plaats van 45%.
Stort je gift op het rekeningnummer BE97734357187149 van het Balanske, met als mededeling 'gift 2020'.

Tijdens het begin van het volgend jaar bezorgen we een fiscaal attest.

Wil je zelf een leuke actie t.v.v. Het Balanske organiseren? Dan juichen we dit zeker toe! We helpen je graag promo maken!

Hartelijk dank voor jouw steun!