12 februari 2019

Hef het glas mee op ons vrijwilligerscafé

Het Balanske bedankt alle vrijwilligers van harte voor hun inzet het afgelopen jaar. Daarom nodigen we jullie graag uit op het Vrijwilligerscafé op vrijdag 1 maart tussen 15.30 en 19 uur.

Tijdens de vrijwilligersweek tussen 23 februari en 2 maart zetten verschillende organisaties hun vrijwilligers in de bloemetjes. Wij grijpen deze kans graag en nodigen je daarom uit om met ons een glaasje te komen drinken om op ons vrijwilligerscafé.

Je bent welkom op vrijdag 1 maart tussen 15.30 en 19 uur.

Kan jij erbij zijn? Geef een seintje voor woensdag 27 februari via info@balanske.be met als onderwerp ‘aanwezig vrijwilligerscafé’.

Oproep vrijwilligers

Ken jij nog iemand met het hart op de juiste plaats en die zich graag wil inzetten als vrijwilliger? Nodig hen dan uit om eens te komen kennismaken met Het Balanske. Hij of zij is zeker ook welkom op ons vrijwilligerscafé!

Waarom ben jij vrijwilliger?

Ben jij een blije vrijwilliger bij Het Balanske? Geef dan in één korte zin kort mee waarom je vrijwilliger bent. We publiceren dit graag op onze website, en Facebookpagina. Een fotootje erbij mag ook 😊, of we maken er graag eentje als je hier bent.

Interesse? Laat het kort weten aan kelly@balanske.be

Zeer graag tot op 1 maart!