15 januari 2018

Het Balanske Tenten Weekend komt er aan!

Het Balanske Tenten Weekend komt er aan!

Van vrijdag 4 t .e.m. zaterdag 6 mei staat Het Balanske Tenten Weekend op ons programma. Dit weekend vindt tweejaarlijks plaats voor stoere meiden en coole gasten die het aandurven om een weekend lang te gaan kamperen bij Chiro Jevati in Tielt-Winge.  Voor het eerst dit jaar bieden we niet alleen activiteiten aan op maat van onze deelnemers met een beperking (vanaf 10 jaar), maar ook voor Brussen (tussen 4 en 14 jaar). Samen met jouw broer/zus op tentenweekend, maar toch apart? Het kan!

Wat staat er allemaal op het programma?

We ravotten een weekend lang in de gezonde buitenlucht; we overnachten in tenten, maar kunnen (bij slecht weer) ook gebruik maken van de infrastructuur van het chiroheem. Er is een tevens toegankelijk  toilet een aangepaste doucheruimte aanwezig voor onze deelnemers.

Laat ons hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn, zodat we kunnen genieten van ons fantastisch outdoor survival programma: ravotten in het weiland, samen vuur leren aanmaken en koken in gamellen, marcheren zoals in het leger, een heuse kampvuuravond, een workshop koken met de natuur, én nog veel meer.

Er is een aangepast en apart programma voorzien voor zowel de gewone deelnemers als voor de brussen van StudioBrus. 

Alle belangrijke informatie kan je hier terugvinden.

Inschrijven voor deelnemers van BTW doe je hier.
Inschrijven voor brussen doe je hier.