01 april 2019

Infosessie besteding persoonsvolgend budget

Heb je vragen over de besteding van persoonsvolgend budget? Deze kan je stellen op de provinciale infosessie van het VAPH. In Leuven vindt de infosessie plaats op 18 juni.

Het VAPH erkent en subsidieert een twintigtal vrijetijdszorgorganisaties. Het Balanske is er eentje van. Je hoeft niet erkend te zijn als persoon met een handicap door het VAPH om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van een vrijetijdszorgorganisatie.

Om je beter wegwijs te maken organiseert het VAPH een infosessie rond de besteding persoonsvolgend budget, in samenwerking met de bijstandsorganisaties. Tijdens de infosessies krijg je meer informatie over het besteden van jouw persoonsvolgend budget (PVB).

Voor wie?

De infosessies zijn bedoeld voor houders van een persoonsvolgend budget die pas gestart zijn of die hun kennis willen opfrissen.

Waar en wanneer?

Er worden in iedere provincie twee infosessies op dezelfde dag georganiseerd, een in de namiddag (om 14.30 uur) en een ‘s avonds (om 18.30 uur). In Leuven vindt de sessie plaats in het Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven.

In de loop van april vind je de inschrijfmodule op www.vaph.be.

Vragen over persoonsvolgend budget? Je vindt de nodige informatie hier. Wij staan je ook graag bij.