30 november 2021

Inschrijven animatorcursus paasvakantie 2022

Tijdens de eerste week van de paasvakantie 2022 organiseren we samen met Jeugddienst Don Bosco vzw de animatorencursus, bedoeld voor jongeren die aan de slag willen gaan met kinderen met of zonder een beperking. Een superleuke, leerrijke week!


Je maakt nieuwe vrienden, leert jezelf en je talenten beter kennen, leert vanalles bij over spelen met kinderen en jongeren.
Op deze animatorencursus leer je de inhoud van een gewone animatorencursus met bovendien als extra insteek het begeleiden van kinderen en jongeren met een beperking.

Wanneer je de cursus volgde en nadien stage liep - bv. bij Het Balanske - kan je na een evaluatiemoment het attest “animator in het jeugdwerk” behalen.

Deelnameprijs bedraagt 205 euro, inclusief maaltijden, overnachting, verzekering, evaluatiemoment na de cursus, …

Via de gemeentelijke jeugddienst­ kan je vaak het cursusgeld gedeeltelijk­ of volledig terugbetaald­ krijgen met het bewijs van deelname. Informeer dus zeker bij je eigen stad of gemeente. Ontdek op dit plannetje welke steden en gemeentes een gedeeltelijke of volledige terugbetaling voorzien.

De animatorcursus van de Paasvakantie 2021 was in ieder geval onvergetelijk. IJskoud, maar wat hebben deze enthousiastelingen er een super warme week van weten te maken!

Kijk hier maar even mee:

Waar en wanneer in 2022?

De eerstvolgende cursus vindt plaats tijdens de Paasvakantie 2022 van maandag 4 april 10 uur tot en met zaterdag 10 april om 12 uur.

Adres van de cursusplaats:

Bivakhuis De wiekslag
Heesstraat
3545 Zelem (Halen)

Kostprijs

205 euro

Info en inschrijven kan via deze link.