13 oktober 2020

Inschrijvingen krokuskamp 2021 geopend

Ieder jaar in de krokusvakantie gaan onze animatoren met een aantal kinderen op kamp naar het Koningin Fabiola Home in Maasmechelen. De inschrijvingen voor het krokuskamp 2021 zijn geopend!

Ben je tussen 5 en 25 jaar en heb je zin in spel en amusement? Even weg van thuis? Dan ben jij de geschikte vakantieganger!
De vakantie vindt plaats tussen 15 – 19 februari 2021 in Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen.

Sta je al te popelen om in te schrijven of weet je nog niet goed wat ons kamp met overnachting inhoud? Bekijk dan zeker deze brochure.

Inschrijven kan t.e.m 25 oktober 2020 via de volgende link

Coronamaatregelen

Voor het krokuskamp zitten we in de doelgroep van +12 jarigen met de meerderheid – 18 jaar. Wegens de huidige verstrengde maatregelen van het jeugdwerk mogen wij max. met 20 personen een activiteit organiseren waarbij social distancing niet van toepassing is, bv. bij verzorging of activiteiten waarbij men korter komt dan 1,5m e.d… Uiteraard dragen we wel een mondmasker. Begeleiding is inclusief deze 20 personen. Dit wil zeggen dat er momenteel ook minder jongeren dan afgelopen jaren bevestigd kunnen worden. Voor de indeling baseren we ons op een saldosysteem waarbij we ervan uitgaan dat iedereen evenveel kans maakt over de jaren heen om een plekje te bemachtigen. Ditzelfde systeem passen we ook bij onze vakantiewerking toe. We hanteren zeker ook een wachtlijst. Indien de maatregelen tegen het krokuskamp in positieve richting evolueren, bevestigen we absoluut nog jongeren.