02 maart 2021

Klasvormingen lager en secundair weer mogelijk vanaf 15 maart

Bij de start van het nieuwe schooljaar lanceerden we klasvorming rond 'beperkingen en snoezelen' voor lager en secundair onderwijs. Helaas is niet veel later afgekondigd dat uitstappen buiten de schoolmuren niet meer konden doorgaan.

Vanaf 15 maart is het dankzij de versoepeling voor het lager en secundair onderwijs weer mogelijk om klasuitstappen te doen, weliswaar in de eigen klasbubbel.

Samen met de lancering van deze vorming schreven we in september-oktober ook een wedstrijd uit. Daar hebben we nu twee winnaars mogen uitpikken:

  • voor het lager onderwijs is dat het zesde leerjaar van De Zonnebloem Waanrode.
  • voor het secundair onderwijs is dat de klas van Ellen Vreys uit Sint Maria Geel.

Proficiat! Jullie mogen dus als eersten deze vorming komen volgen.

Ook voor andere klassen van lagere als secundaire scholen bieden we opnieuw de mogelijkheid om de vorming 'beperkingen en snoezelen' te komen volgen. De leerlingen krijgen ook een unieke kijk in onze zeven snoezelruimten.

De kostprijs bedraagt 7,5 euro/leerling (9 euro/leerling bij een vorming van 3 uur voor secundair).
Wij hopen dat jouw school/klas kan openstaan voor deze interessante vorming. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Uiteraard besteden wij samen met jullie ruime aandacht aan ieders gezondheid en volgen wij nog steeds alle preventieve maatregelen.


Heb je vragen in verband met klasvormingen, of het coronaveilige verloop ervan, neem contact op met vormingscoördinatoren Asja Heusdens of Sophie Massy: 016 63 90 21.