31 januari 2018

Kom smullen tijdens het Breughel eetfestijn

Om de gezinswerking te financieren, organiseert deze dienst op zondag 11 maart 2018 het inmiddels 33° Breugel eetfestijn. Tussen 12u en 19u kan u in GC De Maere, Leuvensesteenweg 187 te Sint-Joris-Winge, terecht voor een heerlijke (ook vegetarische) maaltijd, een lekker dessert en een frisse pint. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Kom langs en kies uit het volgende e aanbod: vol-au-vent, kalkoen, stoofvlees, pensen, balletjes of een vegischotel geserveerd met frietjes of brood; verse soep; en pannenkoeken, taart, ijs, rijstpap of chocomousse als dessert. De prijs voor een hoofdgerecht bedraagt nooit meer dan €16.


De gezinswerking ondersteunt niet alleen personen met een beperking, maar ook het ganse gezin. Zijn organiseren vormingen en ontmoetingsmomenten voor ouders; Spelnamiddagen, Tentenkampen en Kinderkampen voor kinderen en jongere, met een beperking; toffe activiteiten voor brussen bij StudioBrus; en tweemaal per jaar een gezinsvakantie voor het volledige gezin. Meer weten over het aanbod van de gezinswerking, kik dan snel door naar deze pagina.