20 februari 2020

Make-A-Wish wensenkindje Viktor geniet van de Balanske-watersnoezel

Wensenkindje Viktor heeft dankzij Make-A-Wish een mooie dag beleefd. Van de organisatie ontvingen we deze mooie brief nadat hij bij ons kwam watersnoezelen.

Viktor, het wenskindje waar het hier allemaal om draait, wou dolgraag Bumba en zijn vriendjes ontmoeten. Het allerliefste wou hij wat mopjes maken met Bumba, een paar foto’s maken en een high five geven.

Maandag 10 februari, was het eindelijk zo ver! 's Ochtends stond er plots een grote limousine voor de deur, wat was dat even schrikken!
In de auto kreeg hij een mooie trui van Bumba in zijn lievelingskleur, zo mooi!

We vertrokken naar Tielt-Winge om bij jullie eerst wat te gaan watersnoezelen. Viktor is gek van water en heeft heel erg genoten van de jacuzzi. Ook de mama en de zus kwamen helemaal tot rust in de infraroodsauna. Helemaal ontspannen stapte Viktor terug te auto in, op naar Plopsa Indoor!

Na een paar attracties te doen, was het eindelijk tijd voor het grote moment… De ontmoeting met Bumba, Bumbalu en Nanadu!
De fonkeltjes in zijn ogen deden het hele gezin meegenieten. Bumba en zijn vriendjes besteden heel wat tijd met Viktor en deden hem dikwijls lachen.
Op de terugrit naar huis kon hij nog amper zijn oogjes openhouden, maar de fonkeltjes in zijn ogen bleven.

Hij kon niet geloven dat hij zo’n leuke momenten had beleefd.  Wat een fantastische dag!

Voor ons is er niets mooier dan een glimlach en de stralende oogjes van een kind, een kind die samen met zijn gezin eventjes alle zorgen opzij kan zetten.
We kunnen dit echter niet alleen…
Gelukkig kan Make-A-Wish, sinds jaren, rekenen op vele mensen, bedrijven… die hun hart op de juiste plaats hebben. Wij als vrijwilligers, hebben het grote geluk op deze manier te ervaren dat we er niet alleen voor staan. Dat we met velen samen toch mooie momenten mogen beleven en vooral kunnen schenken tijdens een bijzonder moeilijke periode voor het gezin!

Bij deze willen we u in naam van het wensgezin, maar ook in naam van Make-A-Wish, heel erg bedanken!!!

Met vriendelijke groetjes vanwege het Make-A-Wish team

Jade, Eva, Danielle, Ilse en Chloé


Wat zijn wij blij om te zien dat Viktor deze supermooie dag een deeltje bij ons heeft mogen doorbrengen.