04 juli 2017

Music For Life zoekt nieuwe werkgroepleden

We weten het, we weten het.... De zomervakantie is nog maar pas van start gegaan, of wij denken alweer aan de wollen mutsen en warme chocomelk. Maar daar hebben we een goede reden voor! Jaarlijks organiseert Het Balanske één of meerdere fondsenwervingsacties in het kader van 'Music for Life'. Music for Life is een initatief van de Vlaamse radiozender 'Studio Brussel' waarin iedereen wordt opgeroepen om een warme actie op poten te zetten voor een goed doel naar keuze. Het Balanske is dit jaar weer één van deze goede doelen. Dit wil zeggen dat ook JIJ dit jaar een warme actie op poten kan zetten voor ons. Wil jij met een klein of een groot gebaar ons een warm hart toedragen? Geef een seintje via liesbet@balanske.be en doe jouw actie uit de doeken. Wie weet kunnen wij jou hierbij ondersteunen...

Want dat is o.a. de bedoeling van onze 'Music for Life'-actie: verschillende acties en evenementen samen brengen tot een grote fondsenverwingsactie door en voor het Balanske. In het verleden organiseerden we bijvoorbeeld een kerstmarkt, hielden we een kalenderverkoop of wafelverkoop, enz. Maar ook andere acties kunnen! En daarom zoeken we JOU! Vrijwilligers met een warm hart voor het Balanske die mee in onze werkgroep willen stappen, of op een andere manier een bijdrage willen leveren aan dit evenement. Hoe groot of hoe klein ook, alle hulp is welkom!

Ben je geïnteresseerd? Of gewoon nieuwsgierig wat jij voor ons kan betekenen? Stuur een mailtje naar liesbet@balanske.be en we nodigen jou uit voor onze startvergadering! Kom kennis maken met onze werkgroepleden, ideeën uitwisselen en keuvelen.