28 mei 2020

Na de heropening: meerdere activiteiten starten weer op

Na de heropening van Het Balanske op maandag 18 mei konden we opnieuw het snoezelen toelaten, alsook de deelnemers van het muziekatelier ontvangen. Ook vrijetijdstrajectbegeleiding en thuisoppas kunnen weer van start gaan.

Vandaag is er weer goed nieuws: er kunnen extra activiteiten opstarten!
Dans en omnisport zullen de komende weken - bij goed weer - buiten doorgaan. Sportactiviteiten buiten in groep zijn toegelaten met een maximum van 20 personen, en onder professionele begeleiding.

Wat betreft 'Leren spelen' en cybersnoezelen bekijken we de mogelijkheden om deze weer te kunnen opstarten.
Ook de speelpleinwerking tijdens de zomervakantie - zes weken vol plezier - kan doorgaan! Onze coördinatoren Sanne en Lotte stellen alles in het werk om de vakantiewerking met de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen in te richten.

De andere diensten en activiteiten zullen helaas niet meer kunnen plaatsvinden voor de zomer. We kijken zo meteen uit naar een spetterende heropstart in september.

Over de gezinsvakanties in juli en augustus en de Club SOS-vakantie is nog geen nieuws. Hier wachten we op de beslissingen van de overheid en Europa in verband met het openstellen van de grenzen en het toelaten van vakanties.