17 december 2020

Neem deel aan de superfantastische Balanske-kerstzoektochten

Misschien wordt Kerstmis 2020 met de superfantastische  Balanske-zoektochten zelfs nog veel fijner dan andere jaren! We hebben een georganiseerde kerstzoektocht in Tielt-Winge, en eentje die je thuis zelf in elkaar kan steken voor (klein)kinderen, neefjes/nichtjes.

Ohohohoh… De kerstman heeft de pakjes onder de verkeerde kerstboom gelegd! Willen jullie toch jullie kerstpakjes krijgen? Ga dan op kerstzoektocht. De kerstmanpijlen tonen de weg! Vergeet niet om onderweg ook de kerstfiguurtjes te zoeken. Bij elk van deze kaartjes kan je een opdrachtje doen om een pakjeskaart te verdienen. De pakjeskaartjes kan je aan het einde van de tocht inwisselen voor échte kadootjes!

Stippel zelf je kerstzoektocht uit

Beschouw deze bundel als zelfbouwpakket. Stippel jouw ideale route uit en selecteer de opdrachtjes die jullie het meest aanspreken of die het meest passen bij de leeftijd/interesses/talenten van de deelnemers. Om de route aan te geven kan je gebruik maken van de Kerstman-wegwijzers uit deze bundel. Daarnaast vind je ook kaartjes terug met kerstfiguurtjes voor de opdrachten, heel wat opdrachtenvoorbeeldjes waaruit je er zelf enkele kan selecteren en pakjeskaarten die aan het einde van de tocht kunnen ingewisseld worden voor échte kadootjes.

Alle kaartjes en wegwijzers kan je terugvinden in dit document.

Wij wensen jullie veel plezier in de zoektocht en veel uitpakplezier met de cadeautjes!

Wil je liever deelnemen aan een al georganiseerde kerstzoektocht? Dat kan ook!

Hiervoor moet je in Tielt-Winge zijn.

De wandeling/kerstzoektocht is 3,8 km lang en start ter hoogte van Tweevijverstraat 10, Tielt-Winge.

De wandeling loopt op verharde wegen en is toegankelijk voor buggy's en rolstoelen. Wel een beetje opletten voor de modder.

De instructies met onder meer de voorbeeld-wegwijzers die je moet volgen, vind je in dit document.

Belangrijk voor beide wandelingen!

Let er wel even op dat je bij de tochten alle geldende maatregelen opvolgt (hou voldoende afstand, beperk je tot het maximum aantal deelnemers en draag mondmaskers).

Wij wensen je veel plezier bij de kerstzoektochten! Je mag ons altijd een fotootje sturen op onze infomail of naar onze Facebookpagina.

Deze zoektochten kaderen in het online aanbod dat Het Balanske graag aan alle deelnemers en ouders aanbiedt, zodat zij dit thuis zelf kunnen doen.