30 januari 2024

Nieuwe jeugdwerker Mieke

We hebben een nieuwe, toffe collega in ons midden! Mieke Ponet is onze tweede jeugdwerker. Samen met Lotte staat ze in voor de 12 speelpleinweken en kerstspeeldagen.

"Het grootste stuk van mijn werk is om samen met Lotte de vakantiewerking te coördineren. Daarnaast neem ik ook de coördinatie van Studio Brus, Speel-eo-doe!, Leren Spelen, het Krokuskamp en het Balanske Tenten Weekend op mij", stelt Mieke haar taken voor.

Ze heeft er alvast leuke weken opzitten. "Ik werd heel warm onthaald door alle collega's. Doordat we een bureau delen met zes, leer je elkaar al sneller kennen. Daarnaast is het leuk dat er ook tijd is voor ontspanning. Zo zijn we in mijn eerste week even in de sneeuw gaan spelen."
Op dit moment werkt ze zich in. "Ik kijk vooral uit naar de vakanties omdat ik dan de animatoren en kinderen beter ga leren kennen.

Op de dagen dat Mieke niet voor Het Balanske werkt, volgt ze de opleiding creatieve beeldende therapie aan de PXL in Hasselt. "Hierdoor is mijn vrije tijd ook voor een groot deel gevuld met (creatief) schoolwerk. Daarnaast speel ik graag met vrienden gezelschapsspelletjes."

We nemen overigens geen afscheid van onze vorige jeugdwerker Fien Meesters. Zij start binnenkort een nieuw project rond gezinnen en kansarmoede op. Meer informatie volgt ongetwijfeld snel!
Fien zal daarnaast ook nog de kleuterwerking Lillebie, jongeren- en volwassenwerking Club SOS (de activiteiten) en thuisoppas blijven coördineren.

Veel succes & plezier bij Het Balanske, Mieke en veel succes aan Fien om dit mooie, nieuwe project op de rails te zetten!