04 maart 2019

Ons Balanske-busje rijdt rond!

Met het oog op de opening van een nieuw dagcentrum 'De Kalebas' in september investeert Het Balanske in een eigen busje, om zo het vervoer van onze gebruikers naar het dagcentrum te bevorderen. Ons “Balanske-busje” biedt plaats aan 8 personen en is uitgerust met een platform om rolstoelpatiënten te mogen vervoeren.

Omwille van praktische organisatie voorzien we in een eigen vervoersdienst. Ook de al bestaande diensten kunnen gebruikmaken van Het Balanske-busje wanneer het niet ingezet wordt voor het dagcentrum. Op deze manier wordt het vervoer van de gebruikers van en naar Het Balanske bevorderd.

Intussen mogen wij al rekenen op de hulp van drie vrijwillige chauffeurs en een onderhoudsman. Extra vrijwilligers mogen zich zeker kandidaat stellen via kelly@balanske.be
Bedoeling is dat onze gasten van het dagcentrum zullen opgepikt worden tussen 8 en 9 uur 's morgens, en weer naar huis worden gebracht tussen 16 en 17u.

Ons busje heeft intussen ook enkele stickers opgekleefd gekregen. Hierbij wensen wij u onze sponsors van op het Gouden Kruispunt - Autokruispunt, Brico en Carrefour Market hartelijk te bedanken voor hun financiële bijdrage. We hebben nog een plaatsje op ons busje. Indien je interesse hebt in mobiele promotie, mag je een seintje geven: kelly@balanske.be