27 maart 2020

Ook geen speelpleinwerking of animatorencursus

Nu het coronavirus ons serieus in de ban heeft, moeten we nog verder strekkende maatregelen nemen dan verwacht. We kijken niet langer naar 3 april als einddatum voor de afgelasting van activiteiten.Ook de paasvakantie zullen we er jammer genoeg moeten bijnemen. Het Balanske zal gesloten zijn tot en met 19 april. Nog nooit is het zo stil geweest in ons Balanske...

We beseffen dat het niet voor iedereen makkelijk is om met deze situatie om te gaan. Plots geen muziek, crea, sport of andere weekendactiviteit meer. De wekelijkse traditie waar zo naar uitgekeken wordt, valt plots weg. We missen jullie heel erg en hopen jullie snel weer in ons midden te hebben.

Speelpleinwerking

De speelpleinwerking gedurende de twee weken tijdens de paasvakantie moeten we afgelasten. De ouders zijn intussen op de hoogte gebracht. Samen in groep zoveel tijd spenderen zou absoluut niet veilig zijn. Opnieuw: we betreuren het zeer erg om deze beslissing te moeten nemen.

Animatorencursus

Ook de geplande animatorencursus van 6 tot en met 11 april is uitgesteld. Hier is uitstel geen afstel. De cursus wordt verplaatst naar de zesde week van de zomervakantie. Zo hopen we na de zomervakantie toch weer nieuwe animatoren te kunnen vormen. De ingeschreven animatoren krijgen de kans om dus in te schrijven voor de cursus die plaatsvindt in Goorheem (Langdorp).

Tentenweekend

Bij het geplande Tentenweekend van einde april moeten we nog een vraagteken plaatsen. Zo wachten we een verstrenging of versoepeling van de maatregelen af. We houden de ingeschreven deelnemers op de hoogte.

Ook de geplande snoezelsessies en vormingen worden geannuleerd. 

Intussen blijven we de problematiek en richtlijnen door de overheid en het VAPH volgen. Van zodra wij nieuws hebben, houden we je op de hoogte. Wij hopen samen met jullie mee dat het virus snel de wereld uit is.

We missen jullie allemaal!