26 februari 2021

Ook groepen weer welkom op Het Balanske

We zijn heel erg blij jullie te mogen aankondigen dat we vanaf 1 maart onze snoezel weer mogen openstellen voor groepen.

Concreet betekent dit nu dat leefgroepen met kinderen en jongeren tot en met 30 jaar samen met 9 personen (inclusief begeleiding) naar onze snoezel mogen komen. Deze beperking wordt opgelegd door het departement Jeugd.

Met de versoepeling van de maatregelen voor het onderwijs in zicht mogen ook klasgroepen vanaf 15 maart weer komen snoezelen, mits het respecteren van de klasbubbel.

Net als gezinnen zullen ook groepen via ons vernieuwde online reservatiesysteem reservaties voor de snoezel kunnen inboeken. Hiervoor dienen ze wel te registreren, en het account te voltooien door de deelnemers van hun groep toe te voegen.

Vragen of opmerkingen?

Op deze pagina vind je enkele filmpjes en veelgestelde vragen terug die je verder op weg helpen. Mijn Balanske is ook voor ons een nieuwe manier van werken en er zullen ongetwijfeld kinderziektes naar boven komen. Dus heb je vragen, opmerkingen, ... laat het ons zeker weten. Je kan terecht bij Kelly Cuypers

Ter info over de snoezel

De snoezeltijdstippen blijven nog hetzelfde: van 9 tot 10.30 uur, van 10.30 tot 12 uur, van 12 tot 14 uur, van 14 tot 15.30 en van 15.30 tot 17 uur.
De deelnameprijs per persoon bedraagt 4,5 euro. Begeleiders krijgen gratis toegang.

Uiteraard blijven volgende preventieve maatregelen van kracht:

  • Ontsmet de handen bij binnenkomst.
  • Draag een mondmasker (12-plussers).
  • De ballen in het ballenbad en kussens op het waterbed zijn nog steeds verwijderd.
  • Wij ontsmetten na elke snoezelbeurt de volledige snoezel.

Onze watersnoezel blijft nog steeds gesloten, gezien de overheid nog geen toelating geeft om sauna's te heropenen.

Hopelijk tot binnenkort weer in Het Balanske!