26 september 2019

Sintactie gelanceerd: bestel je chocola- en snoeppakketten

Naar jaarlijkse gewoonte verkoopt Het Balanske lekkere chocolade- en snoeppakketten tijdens de Sinterklaas- periode. Met deze pakketten vangt u twee vliegen in één klap:

U laat uw waardering blijken aan medewerkers, collega’s, klanten, zakenrelaties, familieleden, ... Of ze worden gesmaakt aan de onthaalbalie, in vergaderzalen of de koffieruimte...
U steunt het goede doel en maakt de kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking blij. Met de opbrengst van de Sintactie kan Het Balanske een waaier aan activiteiten aanbieden, aangepast aan hun specifieke noden. Zo kunnen ze energie opdoen, zich in en aangename sfeer ontwikkelen en het vertrouwen in hun mogelijkheden aanscherpen.

Feestelijk verpakt

U kan kiezen tussen heerlijke ambachtelijke chocolade in eigen streek bereid of uit een gevarieerd snoepassortiment. Ons enthousiaste vrijwilligersteam stelt de pakketten zorgvuldig samen en pakt ze feestelijk in.

Bestellen

Info over de samenstelling en prijzen van de pakketten en de wijze van bestellen vindt u in het onderstaande bestelformulier. Bestellen graag voor 1 november, zeker voor grote bestellingen.

Bij voorkeur online via deze link
Via mail

Per post of rechtstreeks aan het onthaal van Het Balanske, Halensebaan 2, 3390 Tielt-Winge

Levering

De pakketten zijn klaar eind november-begin december of op een andere datum als u dat wenst. Naar levering zijn er drie mogelijkheden:


U kan uw bestelling zelf komen ophalen (ons best vooraf even bellen of mailen om datum en uur af te spreken)
Een medewerker van Het Balanske neemt uw bestelling mee
Wij leveren de bestelling op uw adres

Facturatie en betaling

Bij de levering ontvangt u een factuur die u bij voorkeur per overschrijving betaalt.