30 maart 2022

Sla mee je tenten op tijdens het Balanske Tentenweekend

Na vier jaar komt het Balanske Tentenweekend er weer aan! Dit is een weekend voor stoere meiden en coole gasten (vanaf 10 jaar) die het aandurven om een weekend lang te gaan kamperen. 

We zetten onze tenten op van vrijdag 6 mei tot zondag 8 mei bij Chiro Jevati (Jeugdverblijf De Fons) in Tielt Winge.  

Dit weekend heeft een survivalprogramma, maar de invulling is nog niet volledig bepaald. Wat zeker is, is dat we een weekend lang zullen ravotten, zullen genieten van de buitenlucht en zullen overnachten in tenten. Een kampvuur is op zo'n weekend uiteraard onmisbaar. Als het weer niet meezit, kunnen we gebruik maken van de infrastructuur van de Chiro. 

Er is een toegankelijk toilet en een aangepaste doucheruimte aanwezig voor onze deelnemers. Meer concrete info over de invulling van het weekend volgt nog.

Extra speciaal: Het jaarlijkse brussenweekend zal ook dit weekend plaatvinden op dezelfde locatie! Samen met je broer(s) en/of zus(sen) op tentenweekend, maar toch apart? Het kan! Er is een aangepast programma voorzien voor zowel de gewone deelnemers als de brussen van Studio Brus. De brussen kunnen ingeschreven worden via hetzelfde formulier. Voor elk kind vul je het formulier opnieuw in.

De deelnameprijs voor het weekend bedraagt 58 euro. Inschrijven kan tot en met 17 april 2022 via dit formulier.

Als je inschrijft, stel je je kandidaat om mee te gaan. Je krijgt een officiële bevestiging in de week van 18 april.

Moesten jullie zelf een tent hebben, kunnen jullie dat altijd aanduiden in het inschrijvingsformulier. 

Adres van het jeugdverblijf: Ralisweg 2b, 3390 Tielt-Winge

Tot op Tentenweekend?!