13 juli 2020

Snoezel-tekenwedstrijd verlengd tot 31 augustus

Op dit moment loopt een leuke snoezelwedstrijd waaraan iedereen mag deelnemen. Om iedereen de kans te geven te kunnen deelnemen, is onze snoezel-teken/knutselwedstrijd verlengd tot en met 31 augustus. We nodigen je uit om alleen of samen met je mama/papa, of broer/zus… creatief aan de slag te gaan.


Omdat corona ons zo lang heeft binnen gehouden, en omdat we er allemaal zijn doorgekomen, willen we onze snoezelwedstrijd koppelen aan het thema ‘samen sterk’. Sla aan het knutselen, verven, tekenen… Je kunstcreatie mag volledig jouw ding zijn.

Bezorg het aan het onthaal bij Het Balanske, voor 31 augustus.
Je mag jouw creatie binnenbrengen of per post versturen:

Het Balanske
t.a.v. de snoezel
Halensebaan 2
3390 Tielt-Winge

Deelnemen aan onze wedstrijd kan tot en met 31 augustus. Op 1 september maken we de winnaar bekend door loting.
Jouw kunstwerk komt te hangen aan onze talentmuur in de inkom.
1 september loten we een winnaar die met zijn familie/bubbel (max. 10 personen) mag komen snoezelen.

We zijn erg benieuwd! Veel plezier en succes!

PS: wil je alvast komen snoezelen voor de wedstrijd afgerond is, dan vind je zeker nog een vrij moment de komende weken. Ook tijdens de zomervakantie zijn er nog beschikbare sessies.
Onze snoezel is geopend op weekdagen en tijdens weekends tussen 9 en 20 uur, na reservatie: 016 63 90 21 of info@balanske.be

Ter info over de hygiënemaatregelen: voor ieders gezondheid zorgen wij er na elke sessie voor dat de contactoppervlakken en drukknoppen ontsmet worden. Bij het binnenkomen vind je handgel. Een mondmasker is niet verplicht.