21 augustus 2020

Speel jij mee met Tour dAmbiance t.v.v. Het Balanske?

Wielerliefhebbers die graag hun eigen ‘Tour’-ploegske willen samenstellen en zich aan een pronostiekje willen wagen, kunnen dat ten voordele van Het Balanske doen. Dat verloopt via Tour d’Ambiance. 

Tour d'Ambiance is een ludiek initiatief om samen wielerwedstrijden te volgen, pronostieken op te stellen en erover te discussiëren op Twitter voor een goed doel. Je hebt dus wel een Twitter-account nodig om te kunnen deelnemen.

De opbrengst van de pronostieken waarvoor een symbolisch bedrag als inleg wordt gevraagd gaat integraal naar de gesteunde goede doelen.

Onze deelnemers hebben voor Het Balanske gestemd als hét centrale 'goede doel' waarvoor dit hele jaar de giften worden ingezameld. Intussen is er al meer dan 500 euro ingezameld voor Het Balanske.

Najaarsklassiekers

De Tour de France start op zaterdag 29/8 maar Tour d’Ambiance loopt ook daarna nog verder over de rest van het wielerseizoen inclusief de Ronde van Italië en de Ronde van Spanje, en alle voorjaarsklassiekers (Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix etc.) die nu in het najaar worden gereden.

Deelnemers registreren zich op de website en krijgen dan de praktische informatie via e-mail. Ze maken dan een ploeg van 15 renners (eenmalig voor de hele Tour) en beantwoorden de bonusvragen en klaar.

Deelnamebijdragen

De verplichte bijdrage voor de Tour is €5 (voor de 3 grote rondes samen €15). Deze bijdrage gaat integraal naar Het Balanske.

Daar staat naast een hoop pronostiek- en twitterplezier ook een leuke prijzenpot tegenover, in verschillende serieuze en minder serieuze (neven)klassementen!

Om het gezellig en kleinschalig te houden, en om alle deelnemers een behoorlijke winstkans te geven in de verschillende klassementen, beperken we de pronostiek tot maximaal 200 deelnemers.
Wacht dus niet te lang! First come, first serve.

Heb je al eerder meegespeeld met Tour d’Ambiance?
Dan heb je een e-mail ontvangen met alle praktische informatie.

Is dit je eerste pronostiek met Tour d’Ambiance?
Schrijf je dan hier in.