06 mei 2021

Spelnamiddagen vanaf nu 'Speel-eo-doe'!

De spelnamiddagen zijn herdoopt tot 'Speel-eo-doe'. Onder deze nieuwe frisse naam richten ze de activiteiten vanaf nu ook doelgroepspecifiek in.

Sophie Massy, coördinator van 'Speel-eo-doe vat de activiteiten - in 8 namiddagen verspreid doorheen het jaar - kort samen:

  • 3 van de namiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Hieronder vallen o.a een vriendjesdag en een activiteit met volwassenwerking Club SOS.
  • 1 activiteit is +12 jaar en 1 -12 jaar.
  • De resterende 3 activiteiten richten zich tot een bepaalde doelgroep. 1 activiteit richt zich naar jongeren met ASS, 1 naar jongeren met een licht mentale beperking en 1 naar jongeren met een ernstig mentale- of meervoudige beperking.


Hé snoezel je mee

De laatste en volgende Speel-eo-doe activiteit van dit semester vindt plaats op zaterdag 22 mei 2021 tussen 14 en 17 uur.

Onder het thema Hé snoezel je mee, richt de activiteit zich tot jongeren met een ernstig mentale- of meervoudige beperking. Een hele namiddag genieten de jongeren van begeleide snoezel activiteiten op het Balanske (1,5u). Bij het wisselen van bubbels spelen we andere aangepaste spelletjes. Door corona maatregelen zullen de activiteiten doorgaan in 2 bubbels van 9 man inclusief begeleiding. De leeftijdsgrens bedraagt 30 jaar.

Aankomen kan vanaf 13u30, ophalen kan vanaf 16u30.

Prijs: €5 te betalen na bevestiging van deelname. Na de inschrijvingsperiode ontvang je een mailtje of je al dan niet aan deze activiteiten kan deelnemen!

Inschrijven kan via deze link.

Mocht je nog niet geregistreerd staan binnen onze website, gelieve deze registratie alvast te doen via deze link.