06 juli 2020

Start vakantiewerking: op naar een gezonde zomer voor iedereen

Onze speelpleinwerking is vandaag opgestart in de gebouwen van Het Balanske.

Gedurende zes weken zullen telkens nieuwe bubbels van onze speelpleinwerking kunnen genieten. Anders dan andere jaren zullen zij hun speelplein alleen in en rondom Het Balanske doorbrengen. Uitstappen horen er dit jaar - omwille van corona - niet bij.
Onderling respecteren onze deelnemers, animatoren en coördinatoren de hygiëneregels ten opzichte van elkaar.
Iedereen buiten deze bubbel moet de nodige afstand behouden.

Wanneer je als snoezelaar of bezoeker naar Het Balanske komt tijdens de vakantiewerking, zouden we dan mogen vragen om tijdens de weekdagen:

  • de handgel bij de inkom te gebruiken om de handen te ontsmetten.
  • afstand te bewaren ten opzichte van onze deelnemers.
  • een mondmasker te dragen wanneer je door de doorgangsruimten zoals de inkom, trap en traphal gaat, maar ook wanneer je het toilet en de keuken binnenkomt.
  • niet mee deel uit te maken van de bubbel vakantiewerking, en zo dus hun speelruimten (cafetaria, speelruimte op de eerste verdieping, snoezel) ook niet betreedt.

Alle maatregelen nemen we in het belang van ieders gezondheid: die van onze kindjes, personeelsleden, animatoren, en ook in jouw belang als vrijwilliger. Zo hopen we dat ieder gezond en wel mag blijven!

Deze extra maatregelen gelden van maandag 6 juli tot en met vrijdag 14 augustus.
Ook erna vragen we uiteraard nog om de afstand te bewaren en de handen te ontsmetten.
Zelf blijven we ook instaan voor de dagelijkse ontsmetting van alle high touch oppervlakken, zitoppervlakken en drukknoppen.

 

Bij de heropstart van de activiteiten in september zullen we ons aanpassen aan de geldende richtlijnen rond hygiëne en veiligheid.

Samen staan we sterk!

Dank je wel om hier mee aan bij te dragen!