31 oktober 2023

Stem voor Het Balanske bij het Torfsfonds

Het Balanske is geselecteerd bij het Torfsfonds! Nog tot en met 15 november kan je ons in de Torfswinkel op het Gouden Kruispunt naar de overwinning stemmen. 

Het zijn vrijwilligers Greet en André die Het Balanske als mooi project hebben aangedragen bij het Torfsfonds.  Elke winkel kan één project de steun van 1300 euro overhandigen.

Hoe kan je stemmen? Ga naar de winkel, ontvang een jeton aan de kassa en gooi hem in de koker van Het Balanske. 

Waarvoor dit bedrag zou worden gebruikt?

We willen ons bestaande gebouw volledig energiezuinig maken. Zo zullen we onze gevel isoleren, ramen vervangen en zonnepanelen leggen. Voor het vervangen van energieverslindende TL-lampen in onze cafetaria zijn we op zoek naar een extra budget om energiezuinige verlichting te kunnen aankopen. In onze cafetaria ontvangen we onze snoezelaars en externen (voor o.m. vormingen of bezoekers van scholen en organisaties). Ook de kindjes van onze speelpleinwerking maken er gebruik van tijdens alle vakanties. Kortom: de cafetaria wordt gebruikt 7/7. Hoe minder budget naar de post energie moet gaan, hoe meer budget we overhouden voor het inrichten van activiteiten voor onze doelgroep.