12 augustus 2020

Thuisoppassers - jong en minder jong - gezocht

Het Balanske biedt thuisoppas aan voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking. Zo kunnen ouders zelf eens een avondje op stap, naar een feest, of rustig naar de kapper, terwijl ze zeker zijn dat hun kind of jongere in goede handen is.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar extra thuisoppassers. Jij engageert je wanneer het jou past. Zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties kunnen ouders een beroep doen op onze vrijwillige thuisoppassers.

Omwille van de hogere zorgnood van onze gezinnen, zijn wij vooral op zoek naar vrijwilligers met ervaring in de zorgsector (bijvoorbeeld onderwijs, sociale sector, verpleegkunde,…). Van studenten in opleiding tot ervaringsdeskundigen op pensioenleeftijd, de dienst thuisoppas staat open voor vrijwilligers uit alle leeftijdscategorieën. Heb je geen ervaring, maar wel heel veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan, neem dan gerust contact met ons op om te bekijken wat mogelijk is.

Wat krijg je in ruil?

Als vrijwilliger-thuisoppasser ben je verzekerd via Het Balanske. Je krijgt een vergoeding van 5 euro/uur met een minimum van twee uur. Uiteraard geniet je ook van ondersteuning.

Het Balanske krijgt vaak aanvragen van dezelfde gezinnen. Zo krijg je de kans een vertrouwensband op te bouwen met één of meerdere gezinnen.

Heb je interesse of meer vragen? Contacteer coördinator Sanne Van Beylen: 016 63 90 21 of mail.